Hotel Vila Ciol

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano Riviera

Vila Ciol

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Riviera
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Lignano Riviera je nejklidnější částí letoviska, celé je ponořeno do pásů piniových hájů a převažuje zde spíše vilková zástavba. Nabízí zde možnost navštívit zoologickou zahradu Punta Verde, dětský zábavní park I Gommosi a pro milovníky golfu je zde Golf Club Lignano. Tahle příjemná přírodní část se stala oblíbeným místem známého spisovatele Ernesta Hemingwaye, který se sem rád vracel kvůli krásným přírodním scenériím, plážím, lagunám a ústí řeky Tagliamento. I když zde najdete obchody a obchůdky, restaurace, pizzerie a supermarkety, hlavní charakteristikou je klid a příjemná místa, na která se nedá zapomenout.
Z Lignana se můžete s námi zúčastnit organizovaných výletů do Benátek.

Popis objektu

Elegantní dvouapartmánová vila CIOL (Corso dei Continenti, 133) se nachází uprostřed zeleně v klidné části letoviska, nedaleko supermarketu, barů a pizzerií. V blízkosti leží Riviera Park o rozloze 20.000 m2zeleně, s barem s občerstvením a společenskou zábavou pro děti i dospělé. Klientům je k dispozici oplocená zahrada s venkovním posezením, barbecue a dvěma slunečními lehátky. Apartmány mají dvojí sociální zařízení, TV, trezor, klimatizaci, mikrovlnnou troubu, pračku, balkon a parkovací místo.

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 15% v období od 20.06. do 04.07. při objednávce od 17.06., min. pobyt 7 nocí
sleva 10% v období od 11.07. do 01.08. při objednávce od 09.07., min. pobyt 7 nocí
sleva 10% v období od 01.08. do 08.08. při objednávce od 21.07., min. pobyt 7 nocí
sleva 10% v období od 08.08. do 29.08. při objednávce od 04.08., min. pobyt 7 nocí

Vzdálenost od

pláže 750 m, od ubytovací kanceláře cca 1,54 km

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Venkovní dispozice

zahrada, oplocená, společný gril / barbecue

Pro děti lze půjčit

sportovní kočárek, na vyžádání při rezervaci, 25 €/týden

Sport

půjčovna kol, sleva 10% (klienti obdrží slevový kupón při příjezdu)

Ubytování

apartmán, C trilo 6 -

ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma lůžky (možno spojit), obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem, kuchyňka.

(max. 6 osob, počet ložnic 2)
balkon, klimatizace, bez patrových postelí, TV, trezor, lednice, samostatný mrazák, pračka, mikrovlnná trouba, sprcha, druhé soc. zařízení, s vanou (v suterénu), parkovací místo, nástupní dny sobota, min. pobyt 7 nocí, příjezd od 16:00 do 19:00, odjezd 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 508 433
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací