Hotel Vila Gale Salvador

  Brazílie, Bahia, Salvador da Bahia

Vila Galé Salvador

    Brazílie, Bahia, Salvador da Bahia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 2003. Objekt nabízí hostům celkem 224 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. K nabídce patří i prádelna.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají queen size manželskou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/aktivity

Hotel má bazén a venkovní bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například fitness studio, spa a saunu a za poplatek masáže. V objektu lze navštívit také diskotéku a noční klub.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Lze si objednat snídaně.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Gale Salvador ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 012
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-gale-salvador-bahia-brazilie-brazilie-z1007012/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací