Hotel Villa Eden

Itálie, Benátsko, Pie Falcade

Villa Eden

  Itálie, Benátsko, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Pie Falcade, Tre Valli
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Lyžování v italských Dolomitech! Ubytování v apartmánech až pro 6 osob, vlastní stravování
  • Ubytování v apartmánech pro 4 - 6 osob
  • Vlastní stravování
  • 100 km sjezdovek
  • 6km černá sjezdovka
  • 3 snowparky
  • Vlastní doprava
Pojďte lyžovat do pohádkových Dolomit

Středisko Falcade (Passo San Pellegrino - Alpe Lusia), v nadmořské výšce 1200 m, nabízí fascinující výhledy na vrcholky Marmolady, Pelma nebo Monte Civetty. Lyžovat můžete ve Falcade, San Pellegrino i Alpe Lusia. Naleznete zde celkem 100 km sjezdových tratí všech úrovní. Nevynechejte slavnou 11km sjezdovku Innamorati (sjezdovku zamilovaných). Zkušení lyžaři se mohou těšit i na černou sjezdovku, která měří téměř 6 km. Snowboardisté budou potěšeni 3 snowparky. Středisko je ideální destinací pro rodiny s dětmi, pro které tu jsou lyžařské školy a další činnosti jako jsou sáňkování a baby club. Areál má spojení s Moenou pomocí dobře fungující služby skibusů.

Ubytování ve vile Eden

Menší vilka Eden se nachází na slunné pozici, v blízkosti centra Caviola. Lyžaské středisko je vzdáleno cca 4 km a centrum Falcade přibližně 3,5 km. Skibus zastavuje cca 200 m od domu. Vilka je vybavena pračkou, TV a parkovištěm. Check in od 17.00 hod. do 19.00 hod. v agentuře Dolomittissime (Corso Roma 76, 32020 Falcade), check out do 9.00 hod. v apartmánech.

Quadrillo 6 - v přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, koupelna, ve 2. patře najdete pokoj se 2 lůžky (může být palanda), ložnici s manželským lůžkem a druhou koupelnu.

Stravování je vlastní. Klienti si vaří sami v kuchyňském koutu svého apartmánu.

Informace o skipasu

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.

Důležité informace o zájezdu

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.

565 656 610 Číslo zájezdu: 867 769
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací