Hotel Villa Gardenia

Itálie, Trentino - Alto Adige, Molveno

Villa Gardenia

  Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Molveno, Paganella
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Zalyžujte si v moderním skiareálu v Itálii! Ubytování ve Ville Gardenia bez stravy
  • Lyžařský zájezd na vlastní dopravu na 7 nocí
  • V ceně 6denní skipas
  • Nejmodernější lyžařské středisko v Itálii - Paganella ski
  • 50 km sjezdovek
  • Snowpark Dosson
  • Apartmány jsou na panoramatickém místě, kam nezajíždí skibus - skibus je 900 m, klienti tedy musí do Andala jezdit vlastním autem
Pohodové lyžování v Alpách za super ceny!

Paganella ski je nejmodernější a nejrychleji se rozvíjející lyžařské středisko v Itálii. Naleznete jej v samém srdci Brentských Dolomit v blízkosti Trenta. Návštěvníci Paganelly vždy nadšeně vyprávějí o nezapomenutelných výhledech na jezero Garda a horské masivy Brenta a Monte Bondone. Celkem zde naleznete 50 km perfektně upravovaných sjezdových tratí, 6,2 km běžeckých tras, 2 kabinové a 12 sedačkových lanovek a snowpark Dosson. Není náhoda, že si Paganellu vybrala norská reprezentace v alpském lyžování jako svoje tréninkové centrum. Z vrcholu hory Paganella ve výšce 2 125 m n. m. vede hned několik parádních červených tratí. Zkušení lyžaři by jistě neměli vynechat 5 km dlouhou sjezdovku Olimpionica, doporučujeme také novou červenou sjezdovku Lupetto o délce 1 400 m. Středisko myslí i na rodiny s dětmi, v areálu se nachází 4 zábavní parky na sněhu a další doprovodný program pro děti.

Ubytování ve Ville Gardenia

Villa se nachází v Molvenu na vyvýšeném místě s překrásným výhledem na jezero Lago di Molveno cca 5 km od lyžařského areálu. Centrum města s obchody a restauracemi se nachází 900 m daleko. Zastávka skibusu se nachází rovněž 900 m od vily.

Mezi vybavení patří vyhřívaná lyžárna, WiFi, terasa, parkoviště (omezená kapacita).

Trilo 4/6 - 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s 2 oddělenými lůžky, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kuchyňský kout, vlastní sociální zařízení. V apartmánech je k dispozici lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, LCD TV, pračka, myčka na nádobí a fén.

Check in je možný 15.00 - 19.00 hod., check out do 10.00 hod. V případě pozdního příjezdu tj. po 19.00 je nutné tuto skutečnost nahlásit. Před odjezdem jsou klienti povinni uklidit kuchyňský kout a vyklidit lednici. V ceně zájezdu máte Molveno card, jenž nabízí mnoho výhod jako je sleva na vstupy do muzeí, prohlídku Fauna Parku Spormaggiore a další turistické a kulturní atrakce.

Stravování

Stravování probíhá ve vlastní režii.

Informace o skipasech

V ceně je 6denní skipas pro oblast Paganella.

Slevy na nelyžaře, juniory (narozené po 30.11.2001 - 30.11.2009) a děti narozené po 30.11.2009 v doprovodu platící dospělé osoby:

1.12. - 22.12. - 2100 Kč, junior beze slevy
6.1. - 12.1. - 2800 Kč, junior - 390 Kč
13.1. - 26.1. - 2900 Kč, junior -100 Kč
27.1. - 2.3. - 3400 Kč, junior - 190 Kč
3.3. - 9.3. - 3200 Kč, junior - 390 Kč
10.3. - 8.4. - 2100 Kč, junior beze slevy

Důležité informace o zájezdu
  • Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.
  • Povinná vratná kauce 100 €/apt.
  • Povinná pobytová taxa cca 1,5 €/os./den
  • Domácí zvířata nejsou povolena 
  • Dětská postýlka zdarma (na vyžádání v CK)



565 656 610 Číslo zájezdu: 858 930
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací