Hotel Ville Albarella

  Itálie, Benátsko, Albarella

Ville Albarella

    Itálie, Benátsko, Albarella, Rosolina Mare
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

bazén, parkoviště, zahrádka, pes povolen, tenisový kurt, golfové hřiště v blízkosti, pračka, myčka, TV, klimatizace, terasa / balkón,

Popis

ALBARELLA je soukromý ostrov, který leží v laguně jižně od Benátek. Je 5 km dlouhý a 1,5 km široký, zastíněný stromy mnoha druhů. S pevninou je ostrov Albarella spojen hrází a vstoupit na něj mohou pouze jeho obyvatelé. Je to ideální místo pro prožití klidné i rodinné dovolené a na své si zde přijdou i milovníci sportu. Nacházejí se zde také veškeré potřebné služby, 35 obchodů, 20 sportovních zařízení, 18-ti jamkové golfové hřiště, 20 tenisových kurtů, jezdecké centrum na koních, cca 1500 jízdních kol, cca 200 dětských kol, turistický přístav s cca 455 místy, půjčovna aut a zajišťování transferu. Ostrov klientům nabízí veškerý komfort rozdělený do několika částí - recepce, parkoviště, bankomat, centro commerciale (obchodní centrum, snack-bar, kadeřnictví, trafika, obchůdky), piazzetta del mercato (trafika, restaurace, dárkové předměty, obchody, mini market, bar, cukrárna, restaurace, bankomat, dětské hřiště), centro sportivo (bazény, pláž s plážovým servisem, restaurace - pizzeria, snack bar, půjčovna šlapadel, minigolf, herna, bocce, fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, tenisové kurty, basketbal, diskotéka na pláži, animátoři, baby a junior club, večerní programy, škola windsurfingu), sporting fiordi (bazén, plavecká škola, tenisové kurty a fotbalové hřiště, ping-pong, letní kino, snack bar), fiordo diamante (bar, cukrárna, květinářství, prádelna, internet point, albarella obchod, klenotnictví), centro servizi isola (půjčovna kol pro dospělé i děti, golfové vozy), piazzetta fontana (lékař, první pomoc), mare vostrum (pláž s plážovým servisem, restaurace, snack bar), minizoo (dětský koutek, minizoo), discoteca VIP Club (diskotéka), galerie 'I Rustici' (galerie umění, antikvariát), villa Ca ´Tiepolo (kongresové centrum, bankety, koncertní sály, výstava umění). Vily jsou rozmístěny po celém ostrově, předem nelze určit přesnou polohu.
Pěkné, elegantní a moderně zařízené vilky přibližně 2 km od pláže, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, myčka na nádobí, sociální zařízení, TV, klimatizace, pračka, terasa a zahrádka, některé s balkonem, zahradní nábytek.
V ceně je zahrnut vstup do bazénů v částech určených pro sport - Centro Sportivo a Sporting Fiordi i turistický vláček.
Na vyžádání při rezervaci možnost pobytu s malým domácím mazlíčkem za poplatek.
Na místě se platí pobytová taxa ve výši cca 10 EUR/apartmán u pobytů do 7 nocí a 20 EUR/apartmán u pobytů od 7 nocí.

Villa V3 trilo(6)

jednopatrová nebo dvoupatrová vilka o rozloze cca 80 m2 se zahrádkou a zastřešenou terasou, některé mají balkon. Obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s palandou nebo 2 lůžky, 1-2 sociální zařízení, TV, klimatizace, pračka, myčka. K dispozici zahradní nábytek a parkovací místo v blízkosti.

Villa V4 quadri(8)

jednopatrová nebo dvoupatrová vilka o rozloze cca 100 m2 se zahrádkou a zastřešenou terasou, některé mají balkon. Obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, dvě ložnice s palandou nebo samostatnými lůžky, dvě sociální zařízení, TV, klimatizace, pračka, myčka. K dispozici je zahradní nábytek a parkovací místo v blízkosti. Umístění v zóně Zona Verde, Zona Valle da Pesca, Zona Centro Sportivo.

Vzdálenost k moři: 2000[m]

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ville Albarella ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 574 869
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ville-albarella-benatsko-italie-z1574869/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací