Hotel Vilky Park

Itálie, Benátsko, Bibione Pineda

Vily Park Hotel

  Itálie, Benátsko, Bibione, Bibione Pineda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Západní část letoviska Bibione se nazývá Bibione Pineda a jak její název napovídá je obklopená piniovými háji. Bibione Pineda je zárukou klidného prostředí, ve kterém můžete v jedné z vilek nebo apartmánových residencí strávit odpočinkovou ničím nerušenou dovolenou u moře. Všechny potřebné služby a zábavu máte nadosah v nedalekém centru Bibione, vzdáleném asi 4 km, kam se lze dopravit i veřejnou dopravou. Na opačné straně poloostrova, než je pláž, se nachází turistický přístav Porto Baseleghe.
Z Bibione se můžete s námi zúčastnit organizovaných výletů do Benátek.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy, jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané:
Neodkládejte výběr dovolené v Bibione

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování, zde se můžete podívat na naše novinky v Bibione.

Popis objektu

Na výhodném místě nedaleko pláže se nacházejí vily PARK HOTEL (Via Acacie). Nedaleko vil je také protější pobřeží polostrova s přístavem. Ke každému apartmánu náleží kryté parkovací místo. Apartmány mají vlastní sociální zařízení, TV/SAT, trezor, mikrovlnnou troubu, kávovar, krb, terasu a zahrádku, typ C1 navíc klimatizaci.

, Slevy a zvláštní nabídky

(slevy nelze kombinovat)
sleva 10% pro pobyt 21 nocí
sleva 15% pro pobyt 28 nocí
sleva 20% v období do 26.06. a od 11.09. při objednávce do 31.12.2020, min. pobyt 7 nocí
sleva 15% v období do 26.06. a od 11.09. při objednávce do 30.04. a min. 30 dní před nástupem na pobyt, min. pobyt 7 nocí

Vzdálenost od

pláže 250 m, od ubytovací kanceláře cca 930 m

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Venkovní dispozice

piniový háj, oplocený areál

Pro děti lze půjčit

přenosný přebalovací pult, na vyžádání při rezervaci, za poplatek 0,50 €/den a kauci 20 €, sportovní kočárek, na vyžádání při rezervaci, za poplatek 1 €/den a kauci 20 €, sedačka na kolo, přilba

Sport

půjčovna kol, 2 €/den a kauce 50 €/kolo (minimální pronájem 14 €)

Ubytování

apartmán, C trilo 5 - ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma lůžky nebo ložnice s patrovou postelí a dalším lůžkem, obývací pokoj s gaučem a kuchyňským koutem (max. 5 osob, počet ložnic 2)
přízemí, zahrádka, terasa, TV, satelit, trezor, lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, sprcha, zahradní nábytek, vlastní krb, parkovací místo, kryté, nástupní dny v období do 09.07. a od 05.09. kdykoli, 10.07. - 04.09. pondělí, sobota, neděle, min. pobyt standardně 5, příjezd od 17:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 09:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: za_poplatek
Televize: ano
Lednička: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vilky Park
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 802 429
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vily-park-hotel-benatsko-italie-z1802429/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací