Vistasol Apartmány

  Španělsko, Mallorca, Magalluf

APARTMÁNY VISTASOL

    Španělsko, Mallorca, Magaluf
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

Apartmánový komplex se nachází na kopečku nedaleko rušnějšího centra letoviska. Díky jeho dobré poloze můžete navštívit pěkné písčité pláže v letovisku Magaluf i Palmanova vzdálené asi 400 m.

Vybavení:

Recepce, WiFi (za poplatek), směnárna, restaurace, bar, venkovní a vnitřní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu, spa, jacuzzi, sauna, tělocvična, konferenční místnost, kulečník, stolní tenis, zábavní programy.

Ubytování:

Pěkná vkusně zařízená klimatizovaná apartmá pro 4-6 osob, jedna (APT 4) nebo dvě (APT 6) oddělené ložnice s dvojlůžkem, rozkládací pohovka v obývacím pokoji, kuchyňský kout, vlastní příslušenství, TV, trezor, balkón. Možnost apartmá s výhledem na moře za příplatek.

Stravování:

Bez stravy, snídaně, polopenze formou bufetu.

První a poslední služba: čerpání první a poslední služby závisí na příletových a odletových časech. V případě příletu v pozdních nočních hodinách může být první služba snídaně. V případě časných odletů může být poslední služba večeře den před odletem nebo snídaně v den odletu. Dle konkrétních letových časů si CK vyhrazuje právo na změnu bez nároku na náhradu nečerpaných služeb.

Povinné smluvní údaje

V ceně telefonická asistence z ČR, delegátské služby nejsou k dispozici. Osoby starší 16 let platí pobytovou taxu 1 EUR/os./noc v kategorii 1*/2*/3*. Od 9. dne sleva 50%. Občanům EU stačí k vycestování platný občanský průkaz nebo cestovní pas, víza ani očkování nejsou potřeba. Pro uskutečnění zájezdu/cestovní služby není nutný určitý počet osob. Zákazník může odstoupit od smlouvy kdykoliv před zahájením zájezdu/cestovní služby proti zaplacení stornopoplatků stanovených pořadatelem. Na objednané letenky se nevztahují běžné stornopodmínky a stornopoplatky, objednané letenky jsou nevratné a nepřenosné (tzn. stornopoplatek je 100%). V ceně je letenka Economy Lite. V ceně letenky Economy Lite je pouze příruční zavazadlo o rozměrech max. 55x45x25 cm a hmotnosti do 8 kg. Pobyt v hotelu je vhodný pro osoby s běžnou schopností pohybu. Časy odjezdu/odletu jsou přibližné, platné časy budou uvedeny v Informacích k odjezdu a mohou se od předběžných časů mírně lišit.

Popis letoviska:

MAGALUF
Malebné letovisko, jemuž vévodí nádherná písečná pláž, leží cca 15 km od hlavního města Palma de Mallorca a lze se tam dostat autobusovým spojením. Pobřežní promenáda, nádherné pláže, řada místních restaurací, obchodů a barů, živý večerní život, to vše je Vám k dispozici při Vaší dovolené.

Doprava:

LETECKÁ DOPRAVA
Odlety z Prahy (PRG) do Palma de Mallorca (PMI) a zpět každý den (dle období). Přímý let trvá cca 2,5 hodiny, rezervujeme letenky na pravidelných linkových letech. Nabízíme pobyty na libovolný počet nocí.

Cena letecké dopravy ECONOMY LITE - od 8.090 Kč, dítě do 24 měsíců věku od 1.990 Kč.
Ceny jsou započteny v příslušných cenách s leteckou dopravou. V ceně letenky ECONOMY LITE je POUZE příruční zavazadlo o rozměrech max. 56x45x25 cm a hmotnosti do 8 kg. Dokoupení dalšího odbaveného zavazadla: + 1.500 Kč. Max. hmotnost 23 kg. Dokoupená zavazadla si nemusí objednat každá cestující osoba.
Cena letecké dopravy VŽDY ZAHRNUJE společný transfer z/na letiště Palma de Mallorca. Transfer je zajištěn španělským partnerem s asistencí anglicky mluvícího zástupce, český delegát nečeká na klienty na letišti. Klienti obdrží v odbavení kompletní pokyny a mapičku, autobus čeká na klienty z více spojů, maximální doba čekání na odjezd autobusu je 60 min. V případě zpoždění letu budou klienti zařazeni do nejbližšího volného transferu. Individuální soukromý transfer - ceny na vyžádání.
Ke všem letenkám se vztahují tyto obchodní podmínky:

  • Na objednané letenky se nevztahují běžné stornopodmínky a stornopoplatky CK. Objednané a zaplacené letenky jsou nevratné a nepřenosné (tzn. stornopoplatek je 100%), k rezervaci letenek je potřeba celé přesné jméno dle platného cestovního dokladu klienta a datum narození.
  • Palivový příplatek může být doúčtován dle aktuální výše 3 týdny před odletem.
  • Letenku obdrží cestující v elektronické podobě současně s informacemi k zájezdu, tj. 7 dní před odletem.
Výlety:

OKRUH OSTROVEM - celodenní výlet, dosp. 73-75 EUR, dítě 24 EUR
PALMA DE MALLORCA, JESKYNĚ ARTA - polodenní výlet, dosp. 48 EUR, dítě 24 EUR
PALMA DE MALLORCA, VALLDEMOSA - polodenní výlet, dosp. 47 EUR, dítě 23,50 EUR
ALCUDIA, POLLENTIA - polodenní výlet, dosp. 16 EUR, dítě 8 EUR
CUEVAS ARTA, FORMENTOR - dosp. 45 EUR, dítě 29 EUR
… a mnoho dalších výletů dle aktuální nabídky delegáta.
Výlety v místě prodává delegátka, výběr výletů je mimo hlavní sezónu omezený.
Pokud chcete navštívit památky v hlavním městě Palma de Mallorca i uvnitř a užít si město v klidu, doporučujeme si udělat individuální výlet. Z mnoha letovisek na jihu ostrova se dostanete autobusem. Cena obousměrné jízdenky autobusem do centra města je cca 5-10 EUR (autobus staví v mnoha letoviscích po celém pobřeží a jezdí velmi často).
PRONÁJEM KOLA ČI AUTA:
Ve všech letoviscích na Mallorce najdete na každém kroku půjčovnu kol, koloběžek či skútrů.
Cyklistika je na ostrově velice populární, během posledních let zde byla vybudována hustá síť cyklostezek a není tajemstvím, že na Mallorcu jezdí trénovat i špičkoví sportovci. V půjčovnách najdete kola od standardních 'holandských' typů přes horská až po špičkové silniční modely, cena půjčení se zde pohybuje již od 4 EUR/den. Nebojte se proto půjčit si kolo, odpadne Vám starost s parkováním a uvidíte spoustu míst, kam se s autem nedostanete.
Půjčení automobilu je zde velice jednoduché, buď si můžete pronájem zaplatit předem již v CK, nebo na místě v řadě autopůjčoven přímo na letišti, cena automobilu základní třídy začíná již na 460 Kč/den. Jen pozor na volbu letoviska pobytu, ne všude je jednoduché parkování.

Delegátské služby:

V sezóně 2021 není na ostrově k dispozici český delegát. Klienti mají k dispozici v případě potřeby telefonickou asistenci z ČR. Případné výlety je možné zakoupit na recepci hotelu nebo v místní agentuře v letovisku. Na hosty na letišti čeká místní zástupce přepravní společnosti, hosté se prokazují transferovým listem v anglickém jazyce. Na hotelu ubytovává hosty pracovník recepce na základě dvojjazyčného voucheru na ubytování.

Obecná pravidla:

Prázdninová letoviska: mimo hlavní sezónu (cca do poloviny června a cca od poloviny září) bývají některá zařízení uzavřena nebo mají omezený provoz (vodní zábavní parky, zábavní podniky, některé restaurace i obchody).
Ubytování s all inclusive: v rámci služeb all inclusive může být v ceně např.: vstup do wellness/spa, fitness, beach clubu, služby shuttle busu (pokud hotel nabízí), využívání různých sportovišť apod. Nabídka se u jednotlivých hotelů liší.
Pokud klienti čerpají ubytování pouze s polopenzí nebo plnou penzí, musí za výše uvedený servis (pokud hotel nabízí) platit.
Sportoviště, sportovní vyžití: např. tenis, stolní tenis, minigolf, fitness aj. jsou za poplatek. Rezervace a platba na recepci (pokud nemáte objednaný all inclusive a tento servis není zahrnutý v ceně).
Venkovní bazén: v provozu dle počasí, zpravidla od června do září.
Vnitřní bazén: v provozu dle počasí, zpravidla v mimosezóně od října do května.
Zábavní programy: hotely většinou organizují během hlavní sezóny, tj. cca od června do září. Zahrnuje programy jak pro dospělé (taneční show, disko, aerobik, vodní sporty, soutěže…), tak i pro děti (disko, soutěže…). Tyto programy jsou zdarma pro všechny klienty, nejsou v češtině.
Miniclub: funguje většinou pro děti od 3 nebo 4 let, hotely nabízejí většinou během hlavní sezóny, tj. od června do září. Nabídka se u jednotlivých hotelů liší, v miniclubech se nemluví česky.
Trezor: za poplatek + vždy se skládá kauce.
All inclusive (dále jen AI): musí čerpat všechny osoby z jedné objednávky, při ubytování dostane každý host AI náramek, který opravňuje k čerpání AI servisu (osoby do 18 let mají zpravidla odlišnou barvu náramku - zákaz alkoholu do 18 let). Je nepřenosný, musí se nosit a na požádání ukázat obsluze. V některých hotelech je zpoplatněn depositem (cca 20 EUR), při ukončení pobytu se částka vrací. Uvedené časy podávání nápojů a stravy jsou orientační, hotel si vyhrazuje právo na změnu. Konkrétní rozpis AI servisu najdete vždy v hotelu. V jeden čas je možné si vzít jeden nápoj nebo jeden snack (nelze kumulovat). Vedení hotelu si vyhrazuje právo zrušit servis AI pro hosty, kteří nesprávně používají náramek (objednávají nápoje/snack pro ty, kteří nemají objednaný All inclusive, plýtvají potravinami/nápoji apod.).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vistasol Apartmány ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 130 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 932 358
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-vistasol-mallorca-spanelsko-z1932358/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací