Whala!Bocachica Hotel

  Dominikánská republika, Santo Domingo, Boca Chica

WHALA BOCA CHICA

    Dominikánská republika, Santo Domingo, Boca Chica
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Městečko Boca Chica se rozkládá na jihovýchodním pobřeží, zhruba 40 kilometrů na východ od Santo Dominga a v současné době patří mezi nejvyhledávanější místa v Dominikánské republice.V dříve rybářské vesničce, se turistický ruch začal rozvíjet v 50. letech minulého století, kdy zde diktátor Trujillo nechal vystavět moderní hotel Hamaca. Později si zde stavěli letní sídla prominenti ze Santa Dominga.Celý záliv lemuje 2 km dlouhá pláž s jemným bílým pískem a pokud se do Dominikánské republiky vydáte s malými dětmi, je Boca Chica jistě tím správným místem, vzhledem k tomu, že vstup do vody je velmi pozvolný a voda je zde příjemně teplá.Na své si přijdou také milovníci vodních sportů, kteří si zde mohou užít vodního lyžování, windsurfingu či potápění a šnorchlování. K těmto účelům zde slouží více než dvacet míst vhodných k potápění, s průměrnou teplotou vody kolem 27°C a viditelností do hloubky 12 až 28 metrů v závislosti na ročním období.Pokud vás omrzí lenošení na pláži, můžete si jít zahrát golf na místní kvalitní 18 jamkové golfové hřiště, nebo využít progam ALL INCLUSIVE v hotelu WHALA! BOCA CHICA 3*** . Boca Chica je stejně jako Punta Cana proslulá také bohatým nočním životem.

Popis lokace

BOCA CHICA:

Letovisko Boca Chica se nachází cca 25 km od hlavního města Santo Domingo. Letovisko je malé, avšak je rušné a má pestrý noční život. Největšího rozvoje se toto letovisko dočkalo za vlády diktátora Trujilla. Jeho pláž je známa svými velice mělkými vodami, a tak bývá nazývána „největší koupací vanou světa“. Je obehnána korálovou bariérou, voda tak zůstává v zátoce teplá a průzračná. Před příchodem Kryštofa Kolumba zde bylo centrum tainské kultury. Dnes zde naleznete malé náměstíčko s roztomilým kostelíčkem, hlavní ulici „Duarte“ kde jsou bary, restaurace a nejrůznější noční podniky a diskotéky. Naproti letovisku Boca Chica je v moři ostrůvek „La Matica“, na němž se zdržují početná hejna ptáků a najdete zde mangrovové porosty.

Popis ubytování

WHALA BOCA CHICA 3***:

Na bílé písčité pláži v oblasti Boca Chica, 15 minut jízdy od mezinárodního letiště Las Américas, 35 minut jízdy od Santo Domingo a 2 hodiny jízdy od mezinárodního letiště Punta Cana se nachází 3* hotel Whala! Boca Chica. Jedná se o menší hotel, obklopen tropickou zahradou, který disponuje 225 pokoji. Základní typ pokoje je „Economy“ (22 m?), další typ pokoje je „Standard“ (22 m?), „Standard s částečným výhledem moře“ (32 m?) a pak „Standard s výhledem na moře“ (32 m?) – všechny jsou vybavené: klimatizací, mini-barem, telefonem, TV, trezorem (za poplatek), wifi, fénem, balkón nebo terasu. Ve všech pokojích je možné ubytovat až 4 osoby. V hotelu najdete 3 restaurace – z toho dvě a la carte. V hotelu dále najdete 2 bazény, posilovnu, parkoviště a další služby za poplatek jako prádelnu, pronájem automobilu či směnárnu.

*a la carte restaurace jsou otevřené většinou pouze na večeři, u některých je vyžadovaný formální oděv.

Změna služeb hotelu vyhrazena.

Strava

Stravovaní formou All Inclusive.

V hotelu jsou 3 restaurace, hlavní „Coral“ a 2 restaurace a la carte „Gri-Gri“ s italskou kuchyní a „Marina Makey“(za poplatek), a 3 bary, „La Yola“, „Marina Makey“(za poplatek) a „Coral“.

Program

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Přivítaní českou asistenci na letišti v Punta Cana
  • Turistickou kartu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytovaní v základním typu pokoje s All Inclusivem
  • Asistence českého delegáta s návštěvou na hotelu
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: WHALA BOCA CHICA ***
Lokalita dle pořadatele: Boca Chica, Boca Chica
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Whala!Bocachica Hotel ***
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 584 344
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

WHALA BOCA CHICA
    Dominikánská republika, Santo Domingo, Boca Chica

Cena
45 800 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 584 344

Zájezd

dospělá osoba
2
45 800 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
8 300 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč