Hotel Woodlands Suites

  Thajsko, Pattaya, Pattaya Beach

Woodlands Suites

    Thajsko, Bangkok, Pattaya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1998. Objekt hostům nabízí celkem 134 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V hotelu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. Je zde také dobře vybavený kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, vařičem, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a DVD přehrávač. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, kulečník, gymnastika a masáže.

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Lze si objednat snídaně.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, JCB a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Woodlands Suites ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 651
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-woodlands-suites-bangkok-thajsko-z1007651/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací