The Yas Hotel

  Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi

5/5

YAS HOTEL ABU DHABI GOLF

    Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Yas Hotel Abu Dhabi se může pochlubit jedinečným designem – nachází se z jedné poloviny na vodě a z druhé na pevnině. Nabízí 11 restauračních zařízení a lounge, moderně zařízené pokoje s náladovým osvětlením, bezplatný internet a přímý výhled na okruh Formule 1. Yas Hotel Abu Dhabi je spojený s pevninou v Abú Dhabí mostem. Na mezinárodní letiště v Abú Dhabí dojedete za 10 minut a do centra města Abú Dhabí za 15 minut. Letiště v Dubaji je vzdáleno cca 1,5 jízdy. V pěší vzdálenosti od hotelu najdete 18jamkové golfové hřiště a nákupní centrum Yas.

Vybavení Hotelu

24 h. recepce, směnárna, lobby bar, restaurace ala carte, bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, výtah, konferenční místnosti, bezbariérový přístup, bazén, dětský bazén, welness centrum.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC a fénem, klimatizací, satelitní TV, telefon, minibarem, trezorem, WiFi, na pokoji set pro přípravu kávy a čaje, balkon. V hotelu jsou bezbariérové pokoje (na požádání).

Pláž & plážový servis

Hotel leží přímo na bílé pláži, lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou zdarma.

Sport & Fitness

V blízkosti golfové hřiště, fitness centrum, tenisové kurty, sqouashové kurty, vodní sporty na pláži - katamaran, parasailing, vodní lyže.

Stravování

Snídaně formou bufetu, za příplatek lze zajistit stravování formou plné pelnze, nebo polopenze.

Služby v ceně

Golfový balíček obsahuje:
Doba pobytu 5 nocí: 3 hry na golfových hřištích

Abu Dhabi Golf Club - 27 jamkové hřiště/par 72, na konci pouště, se spoustou palem, stromů a 7 solnými jezery

Yas Links Golf Club - 18 jamkové hřiště/par71 s golfovou akademíí a fantastickými výhledy

Saadiyat Beach Golf Club - 18 jamkové hřiště/par 72 na poloostrově Saadiyat nedaleko pláží

Doba pobytu 7 nocí: 5 her na golfových hřištích

2x hra Abu Dhabi Golf Club - 27 jamkové hřiště/par 72, na konci pouště, se spoustou palem, stromů a 7 solnými jezery

2x hra Yas Links Golf Club - 18 jamkové hřiště/par71 s golfovou akademíí a fantastickými výhledy

Saadiyat Beach Golf Club - 18 jamkové hřiště/par 72 na poloostrově Saadiyat nedaleko pláží

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Yas Hotel *****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 572 167
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Abu Dhabi

5/ 5 1 recenzí

Miška květen 2012 Prehliadka hotela Yas*****. Príjemný hotel vhodný na obchodné stretnutia v blízkosti letiska Abu Dhabí s bezbariérovým vstupom. Vratná kaucia je 250 dirhamov/... celá recenze

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací