Hotel Zaton Holiday Resort

  Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zaton

5/5

Zaton Holiday Resort - Apartmány 3

    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Zaton
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Zaton Holiday Resort - Apartmány 3*

AKCE 7=6 platí v termínu 15.6. - 22.6. 2024

Zaton Holiday Resort se nachází 16 km severozápadně od Zadaru, leží v borovicovém háji a dlouhé zátoce chráněné od větru a vln. Apartmány jsou umístěny v jednopodlažních řadových domcích. Je zde krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, ideální pro děti. Zaton je velmi dobře vybavené středisko, které hostům nabízí bohaté zázemí pro sport a zábavu. Již několik let po sobě získává mnoho ocenění a je velmi oblíben mezi klienty z celé Evropy. Vzhledem k omezenému počtu apartmánu kat. 3 hvězdy, doporučujeme včasnou rezervaci.

Popis tříhvězdičkových klimatizovaných apartmánů:

Apartmán-studio AP/2 pro 2 osoby: obývací pokoj se dvěma lůžky, kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou, WC a fénem, kávovar, sejf, SAT TV, telefon, ventilátor, terasa se zahradním nábytkem (velikost: 20m2). VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.
Apartmán-studio AP/3 pro 3 osoby: obývací pokoj se třemi lůžky, kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou, WC a fénem, kávovar  na překapávanou kávu (filtry nutno zakoupit nebo si přivézt vlastní), sejf, SAT TV, telefon, KLIMATIZACE, terasa se zahradním nábytkem (velikost: 20m2) VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.
Apartmán AP/4 pro 4 osoby: dvoulůžková ložnice, obývací pokoj se dvěma lůžky (rozkládací pohodlná pohovka), kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou (4* s vanou), WC a fénem, kávovar na překapávanou kávu (filtry nutno zakoupit nebo si přivézt vlastní), sejf, SAT TV, telefon, KLIMATIZACE, balkón nebo terasa se zahradním nábytkem (velikost: 29m2). VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.
Apartmán AP/5 pro 5 osob: dvě dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj s jedním lůžkem a klimatizací, kuchyňský kout, jídelní kout, koupelna se sprchou, WC a fénem, kávovar na překapávanou kávu (filtry nutno zakoupit nebo si přivézt vlastní), sejf, SAT TV, telefon, balkón nebo terasa se zahradním nábytkem (velikost: 35m2) VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ZDE.

Sport a zábava: 12 tenisových hřišť (z toho 4 osvětlené), tenisové centrum s výukou, potápěčské centrum s výukou, jezdecká škola, jízda na ponících, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf a další aktivity. V areálu se nachází největší diskotéka v Dalmácii - SATURNUS.

Pláž: zhruba 1 900 m dlouhá pláž - převážně s písčitým dnem a mírným a mělkým sestupem do moře, proto je toto středisko také vhodné pro děti. Pláž se nachází asi 100 až 300 m od apartmánů. Na pláži je půjčovna slunečníků a lehátek, snackbar, vodní atrakce.

Bazény: 3 nově postavené bazény: pro dospělé a mládež, plocha 825 m2 a hloubka 1,30 m a bazén pro děti o ploše 340 m2 a hloubce 0,30 m. Dále je zde bazén pro plavání o ploše 174 m2 a hloubce 1,3 m, 3 menší bazény s hydromasážními lehátky o ploše 86 až 115 m2, 1 větší bazén s hydromasážními lehátky, plochou 182 m2, hloubkou 1,2 m a panoramatickým pohledem na Jadran, spousty opalovacích ploch, bar u bazénu. Předpokládaný provoz bazénů začátkem května 2024 (v závislosti na počasí).

Stravování : vlastní. Možnost dokoupení polopenze  s točeným nápojem k večeři v ceně.

V termínu 20.4. - 29.6. a 31.8. - 5.10. je cena 900 Kč/dosp. os./noc, děti 5-11,99 let platí 450 Kč/noc, děti do 4,99 let mají polopenzi zdarma (pouze při zakoupení 2 plně platících osob). 

V termínu 29.6. - 31.8. je cena 1050 Kč/dosp. os./noc,  dítě 5-11,99 let za 525 Kč/noc, děti do 4,99 let mají polopenzi zdarma (pouze při zakoupení 2 plně platících osob)

domácí mazlíček - pouze do 7 kg  je možný za příplatek 15 Eur na den (platba na místě. nutno mít potvrzené od recepce)

Dětská postýlka pro děti do 2,99 let za 250 Kč na noc. 

Parkování je zdarma. Přijezdy možné každý den • check in  16:00, check out 9:00

Pokud nebude apartmán předán čistý, může recepce požadovat 50 EUR za úklid.

Příjezdy jsou možné každý den. Od 18.5. do 21.9. je minimum 5 nocí pobytu, kraší pobyty na vyžádání a s příplatkem.

• Uvedená videa apartmánů jsou informativní, apartmány daných typů se mohou od sebe lišit v drobných detailech.

Základní cena zahrnuje

  • Nájem apartmánu na 1 noc, spotřebu vody a energie, použití kuchyňského vybavení, ložní prádlo ( výměna za 7 dní), ručníky ( výměna za 3-4 dny), animační programy, vstup do bazénu, pobytovou taxu
  • Nájem apartmánu na příslušný počet nocí, spotřebu vody a energie, použití kuchyňského vybavení, ložní prádlo ( výměna za 7 dní), ručníky ( výměna za 7 dní), animační programy, vstup do bazénu, pobytovou taxu
  • Nájem apartmánu na příslušný počet nocí, spotřebu vody a energie, použití kuchyňského vybavení, ložní prádlo ( výměna za 7 dní), ručníky ( výměna za 3-4 dny), animační programy, vstup do bazénu, pobytovou taxu

Základní cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta
  • možnost dokoupení polopenze,
  • malý pes nebo kočka -15 Eur/noc (platba na místě)
  • dětská postýlka (dítě do 2,99 let) za 250 Kč/noc
  • možnost dokoupení polopenze,
  • malý pes nebo kočka -15 Eur/noc (platba na místě)
  • dětská postýlka (dítě do 2,99 let) za 250 Kč/noc.

Informace o zájezdu

Pořadatel: MEDITERAN travel s.r.o., IČ 27489442.
Název hotelu dle pořadatele: Zaton Holiday Resort - Apartmány 3 ***
Lokalita dle pořadatele: Severní Dalmácie, Zaton

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Zaton Holiday Resort ****
Typ pláže: písčitá, betonová plata, molo, oblázková
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 659 192
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Severní Dalmácie

5/ 5 10 recenzí

Bogdana Popovych září 2019 Dovolená se povedla!. Dovolena se povedla!Hotel je perfektní!Všechno bylo super!Mužu jen doporučit!... celá recenze

Jitala červenec 2017 Super dovolená s menšími i většími dětmi. Vše krásně čisté udržované, ubytování v Mobilhome ****se nám líbilo víc jak v apartmánu. Nevýhoda jen, že mobilhomy jsou dál od p... celá recenze

Rodina z Brandýsa nad Labem srpen 2017 ZATON Holiday Resort srpen 2017. Mile přepkavepený z udržovaného resortu s bezproblémovým a ochotným přístupem personálu, animátorů a prodejců (ať už obchod nebo r... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Zaton Holiday Resort - Apartmány 3
    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Zaton

Cena
11 350 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 659 192

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
11 350 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dítě 5-11 let
0
3 150 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč