Hotel Desire Riviera Maya Resort

  Mexiko, Quintana Roo, Puerto Morelos

Desire Resort Riviera Maya ****

    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Puerto Morelos
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: PRAHA - CANCÚN
Odlet z letiště Praha. Odbavení na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem. Přílet do Mexika do Cancúnu, uvítání na letišti a transfer do hotelu dle Vašeho výběru do rozmanitého letoviska Playa del Carmen (cca 50 min.) nebo Akumalu (transfer trvá cca 2 hodiny).

2 - 7: POBYT V PLAYA DEL CARMEN
Pobyt u moře v hotelu dle Vašeho výběru v letoviscích Playa del Carmen či v Akumalu. Pobyt bez stravy, se snídaní či s All Inclusive. Volno na koupání, opalování, vodní sporty či šnorchlování s pozorováním korálů. V hotelech s programem All Inclusive je v ceně pobytu snídaně, oběd i večeře formou švédských stolů v hlavní restauraci (v dalších restauracích A la carte je nutná rezervace 24 hodin dopředu), snacky během dne, neomezenou konzumaci nealkoholických i alkoholických nápojů během dne většinou až do půlnoci, širokou nabídku sportovních aktivit a nemotorizovaných vodních sportů v ceně pobytu. Pestrá nabídka animačních a zábavních programů Vás zabaví během celého dne i večera. Pobyt v Mexiku nabízí nepřeberné množství aktivit - doporučujeme fakultativně navštívit největší a nejslavnější komplex mayských pyramid na poloostrově Yucatán - Chichén Itzá. Milovníci vodních radovánek by si neměli nechat ujít návštěvu přírodních rezervací Xel - Há či Xcaret s možností plavání s delfíny. Nezapomenutelným zážitkem je i prohlídka mayské pevnosti na břehu moře v Tulumu. Velkým zážitkem jsou také jednodenní výlety na ostrovy Cozumel či Isla Mujeres se šnorchlováním a pozorováním korálů a vynikajícími nákupními možnostmi. Pobyt v Mexiku nabízí široké možnosti nočního života - procházky po rušné promenádě v letovisku Playa del Carmen s mnoha restauracemi, bary a obchůdky se suvenýry či návštěvu luxusních restaurací a klubů. Jen málokterý turista odolá nákupu některého z místních suvenýrů - šál, šátků, mexického sombrera, tequily či mezkalu až po keramické mayské kalendáře.

8: ODLET DO PRAHY
Dopoledne volno na koupání, opalování, vodní sporty či poslední nákupy suvenýrů. Odpoledne transfer zpět na letiště v Cancúnu a odlet zpět do Prahy.

9: PŘÍLET DO PRAHY

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Popis hotelu Desire Resort Riviera Maya **** 4*

Popis

jedinečný resort svého druhu je určen pouze dospělým párům (od 21 let) a je ideálním ideálním místem pro dovolenou pro lidi s uvolněným vztahem k sexu. Možnost účastnit se večerních swingers párty. Resort je koncipován jako vesnička, kde klienti můžou, ale také nemusí nosit oblečení. Leží přímo na pláži asi 20 minut od letiště v Cancúnu.

Vybavení

hotel má pro své hosty k dispozici bazén (stejně jakou na pláži a ve všech veřejných prostorech klienti mohou a nemusí být oblečeni), 4 restaurace, 5 barů včetně baru na pláži, Spa centrum se saunou a párou, fitness centrum, velkou jakuzzi s barem, připojení na internet

Pláž

krásná písčitá pláž je přímo u resortu

Zábava a sport

pro hotelové hosty hotel pořádá denní a večerná animační programy, hodiny jogy, aqua aerobiku, vodní polo, nuda-plážový volejbal, taneční hodiny, na pláži jsou k dispozici nemotorizované vodní sporty.

Stravování

All Inclusive 24 hodin. Snídaně, oběd a večeře formou bohatého bufetu. Po celý den i noc jsou k dispozici lehké snacky. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby. Hotel pořádá pro své hosty tématické večeře. U pánů se u večeře vyžadují dlouhé kalhoty.

Vybavení pokojů

kalkulované pokoje Standard mají k dispozici queen size postel, klimatizaci, sat TV, telefon, trezor, koupelnu se sprchou, vysoušeč vlasů, župan a pantofle, milibar, kávovar a žehlící prkno a žehličku

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Desire Riviera Maya Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 943 424
dnes zavřeno

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací