Hotel Dragos Beach

  Turecko, Kemer

5/5

Dragos Beach Hotel

    Turecko, Kemer
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Dragos Beach hotel se nachází ve městě Kemer přímo na oblázkové pláži, označené modrou vlajkou kde jsou lehátka a slunečníky zdarma. Klienti si mohou odpočinout s drinkem v ruce u bazénu i na pláži. Pro děti je zde připraven dětský bazén přímo v hotelu. Hotel je vhodný pro všechny, kteří si chtějí odpočinout a poznávat krásy města Kemer. V docházkové vzdálenosti od hotelu je mnoho restaurací, barů a obchodů. Mezinárodní letiště v Antalyi je od hotelu vzdálené přibližně 55 km.

Vybavení hotelu

Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, Wi-Fi, hlavní restaurací, dvěma bary (u bazénu i na pláži), venkovní bazén s dětským oddělením, saunou, letní zahradou, výtahem, parkovacími místy, živou musikou (2x týdně),karetními hry, deskovými hry, kulečníkem (za poplatek), pokojovým servisem, trezorem, čistírnou oděvů, doktorem, obchodem, kadeřníkem a vodními sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny individuální klimatizací, Wi-Fi, keramickou podlahou, koupelnou se sprchou, vysoušečem vlasů, LCD satelitní TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek) a balkonem.

Stravování

Strava All Inclusive formou bufetových stolů.

Snídaně 7:30 - 09:45
Oběd 12:30 - 14:00
Káva, čaj, zákusky 16:45 - 17:30
Večeře 19:00 - 21:00


Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 10:00 - 23:00 (po 23 hodině jsou placeny)

Změna složení i časů all inclusve vyhrazena - dle vedení hotelu.

Pláž a plážový servis

Hotel leží přímo na oblázkové pláži. Lehátka a slunečníky zdarma. vodní sporty na pláži za poplatek.

Pro děti

Dětský bazén.

Sport a zábava

Stolní hry, karetní hry, kulečník, živá muzika (dvakrát týdně).

Služby v ceně

Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži.

Služby za poplatek

pokojový servis, trezor, telefon, prádelna, doktor, kadeřník, kulečník, vodní sporty na pláži.

Povolená hmotnost zavazadla:

15 Kg zavazadlový prostor + 5 Kg kabina

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Dragos Beach ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 495 620
dnes zavřeno

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Kemer

5/ 5 4 recenzí

MARIE září 2015 Hotel DRAGOS BEACH. V TOMHLE HOTELU JSEM BYLA NA DOVOLENE 2KRAT.VSE BYLO SUPER,RADA SE TAM OPET NEKDY VRATIM.DOPORUCUJI VSEM KDO HLEDA POHODU A KRASNE... celá recenze

Blanka červen 2015 Lepší průměr. Hotel odpovídal kategorii a prezentaci od CK. ... celá recenze

Ája červenec 2014 Dovolená. Letos v létě 2014 jsme navštívili tento hotel a musím říct zkrátka SUPEEEER!! Moc se nám líbilo.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-dragos-beach-hotel-kemer-turecko-z495620/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací