Hotel Golden Way

  Turecko, Istanbul

Golden Way

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází 16 km od centra města Istanbul, oblast Esenler. Mezinárodní letiště Atatürk je vzdáleno 14 km od hotelu. Cesta na letiště trvá cca 20 minut.

Vybavení Hotelu

Hotel nabízí klientům 24h recepci, lobby s možností WIFI připojení zdarma, hlavní restauraci, restauraci a´la carte, vitamin bar, zahradní terasu, střešní terasu, výtah, konferenční prostory, prádelnu (za poplatek), kadeřníka (za poplatek), směnárnu, možnost pronájmu automobilu (za poplatek), možnost nákupu v hotelu.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, koupelnou, fénem, individuální klimatizací, LED TV, telefonem, minibarem (naplnění za poplatek), čajovým servisem, trezorem (za poplatek), možnost připojení WIFI na pokoji zdarma.

Pláž a plážový servis

Městský hotel - poznávací zájezd.

Sport a Fitness

Fitness, sauna, parní lázně, turecké lázně, aktuální nabídka služeb vč. jejich ceny Vám bude předána na recepci hotelu při Vašem check-inu.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Možnost přikoupení večeře v restauraci a´la carte - doplatek na místě. Cena nápojů a večeře dle aktuálního ceníku hotelu.

Pro děti

Ubytování dětí na pokoji není možné. Pouze dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky.

Poznámka

Maximální obsazenost pokoje 2+0. Možnost jednolůžkového pokoje za příplatek. Cena zájezdu zahrnuje leteckou přepravu, transfer z/na letiště v destinaci, služby delegáta, pojištění Ck proti úpadku, ubytování na zvolený počet nocí včetně snídaně. Večere za poplatek. Zájezd je bez organizace programu ze strany CK. Cestovní pojištění není v ceně zájezdu. Lze ho sjednat skrze CK. Pojištění nabízí klientům tato krytí: Léčebné výlohy: 1 700 000 Kč Opatrovník: 50 000 Kč Akutní zubní oš.: 10 000 Kč Zavazadla: 30 000 Kč Storno: 10 000 Kč

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Golden Way ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 365 617
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-golden-way-istanbul-a-okoli-turecko-z365617/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací