Vacances Directes Le Palavas Camping

  Francie, Languedoc-Roussillon, Palavas-les-Flots

Vacances Directes le Palavas Camping

    Francie, Languedoc-Roussillon, Palavas-les-Flots
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Užijte si rodinnou dovolenou v moderním campingovém klubu přímo na písečné pláži v blízkosti městečka Montpellier. Rozsáhlé sportovní možnosti. Ideální pro rodiny s dětmi.

Poloha

centrum městečka s obchody a restauracemi cca 1,5 km, letiště v Montpellier cca 5 km.

Pláž

přímo na cca 1 km dlouhé písečné pláži.

Vybavení

moderní prázdninový komplex s 422 mobilními domy, recepce s trezory k pronajmutí (cca 3 €/den), restaurace, bar, společenská místnost s TV. Minimarket, pračka a sušička (za poplatek).

Ubytování

mobilní domy (F6F): třípokojové mobilní domy pro až 6 osob, cca 32 m2. Mobilní domy jsou vybaveny obývací jídelnou s rohovou rozkládací sedačkou, kuchyňkou s plynovým nebo elektrickým sporákem, mikrovlnnou troubou, ledničkou a kávovarem. Klimatizace, topení, sprcha, oddělené WC. 1 dvoulůžkový pokoj, 1 pokoj s 2 samostatnými lůžky. Zařízená terasa s pergolou nebo slunečníkem.

Stravování

bez stravy.

Internet

WiFi za poplatek.

Sport a jiné aktivity

petanque, stolní tenis, volejbal, víceúčelové sportovní hřiště. Za poplatek: půjčovna silničních a horských kol (cca 10 €/den). Vodní sporty.

Pro děti

dětská postýlka do 2 let za poplatek. Rezervace v CK. Platba na místě. Max. počet osob nesmí být postýlkou překročen. Dětské hřiště, animační program (červenec, srpen) pro děti 4-17 let.

Další informace

parkování: zdarma,
domácí zvíře: ne,
cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, plyn, topení,
vzít s sebou: veškeré prádlo,
na místě se platí: kauce cca 200 € (v hotovosti). Závěrečný úklid provádí hosté, při nedostatcích bude strženo 60 € z kauce. Lázeňská taxa od 13 let cca 1 €/osoba/den, platba na místě.,
příjezd/minimální délka pobytu: denně /2 noci, 2.7.-27.8. sobota/7 nocí,
začátek/konec nájmu: 15/11 h,
platba kartou: VISA, MasterCard.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 30% při rezervaci do 31.12.2015, 20% při rezervaci do 31.1.2016 (minimální délka pobytu 7 nocí), 30% při rezervaci do 31.5.2016 a 20% při rezervaci do 30.6.2016 a pobytu 20.8.-24.9. (minimální délka pobytu 7 nocí).

565 656 610 Číslo zájezdu: 558 112
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací