Hotel Copacabana

  Francie, Languedoc-Roussillon, Canet-Plage

REZIDENCE COPACABANA

  Francie, Languedoc-Roussillon, Canet-Plage
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

REZIDENCE COPACABANA Rezidence ve čtvrti Canet Plage má přímý přístup na pláž a je situována 50 m od obchodů, restaurací a kaváren. Byty jsou situované v 1.-6. patře s výhledem na hory nebo na moře.

Vybavení:

Recepce s WiFi (20 EUR/týden), bazén (duben - září) se sluneční terasou, společenská místnost, úschovna surfů a kol, prádelna, venkovní (50 EUR/týden) a kryté parkoviště (55 EUR/týden, omezený počet míst, nutná rezervace předem). Veřejné parkoviště (zapoplatek) 800 m od rezidence.

Ubytování:

47 bytů s výhledem na hory nebo na moře s kompletně vybavenou kuchyňkou (el. sporák, lednice, mikrovlnná trouba, v některých apartmá myčka), s koupelnou a WC, TV (40 EUR/týden), s balkónem se zahradním nábytkem. Některá apartmá 2P4 jsou upravena prohandicapované osoby. STU 2: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem. STU 4: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, kabina s palandou. 2P4:obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, oddělená ložnice se dvěma lůžky. 2P5: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, oddělená ložnice se dvěma lůžky nebo dvojlůžkem, kabina se zvýšeným lůžkem. 3P6: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, dvě oddělené ložnice se čtyřmi nebop s dvojlůžkem a dvěma lůžky.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

9 km dlouhá pláž s jemným pískem. Neplacená. Slunečníky a lehátky se dají pronajmout na místě.

Doprava:

Vlastní.

Sport a zábava:

Vodní sporty na pláži, rybaření, tenis, squash, cyklistika (pronájem kol), jízda na koni, potápění, výlety na katamaránu, canyoning, rafting. Akvárium v Canet. Tradiční trhy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 583 768
dnes 11–18 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací