Hotel Lagrange Prestige Port Marine

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Sainte-Maxime

Port-Marine

    Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Sainte-Maxime
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rezidence Port-Marine se nachází ve středisku Sainte Maxime, které má vynikající polohu v zátoce Saint Tropez.
Rezidence se nachází cca 300 m od centra, obchodů a kasina, cca 150 m od pláže.

Ubytování

V rezidenci můžete najít 98 apartmánů, které se nacházejí ve třech 3- a 4-patrových budovách.
V rezidenci je k dispozici recepce s wifi připojením za příplatek, wifi připojení na apartmánech za příplatek, venkovní bazén, fitness zdarma, spa centrum za příplatek, sauna a hammam za příplatek, kryté parkoviště za příplatek (místa jsou limitována).
Apartmány jsou vystaveny v tradičním středozemním stylu a jsou plné provensálských barev. Byty jsou kompletně vybaveny k pobytu u moře.

Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 26 m 2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 4 sklokeramické plotýnky, trouba, digestoř, myčka nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, balkon se zahradním nábytkem, telefon, TV, klimatizace.
Možnost jedné návštěvy sauny a hammam.

Apartmán pro 5 osoby - AP5, cca 31 m 2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 4 sklokeramické plotýnky, trouba, digestoř, myčka nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, oddělený kout na spaní s palandou, koupelna s WC, balkon se zahradním nábytkem, telefon, TV, klimatizace.
Možnost jedné návštěvy sauny a hammam.

Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 41 m 2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 4 sklokeramické plotýnky, trouba, digestoř, myčka nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s palandou, koupelna, většinou oddělené WC, balkon se zahradním nábytkem, telefon, TV, klimatizace.
Možnost jedné návštěvy sauny a hammam.

Apartmán pro 7 osob - AP7, cca 58 m 2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 4 sklokeramické plotýnky, trouba, digestoř, myčka nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, 2 pokoje s oddělenými postelemi, oddělený kout na spaní s lůžkem pro 1 osobu, 2 koupelny, většinou oddělené WC, balkon se zahradním nábytkem, telefon, TV, klimatizace.
Možnost jedné návštěvy sauny a hammam.

Apartmán pro 8 osob - AP8, cca 60 m 2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 4 sklokeramické plotýnky, trouba, digestoř, myčka nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, 2 pokoje s oddělenými postelemi, oddělený kout na spaní s palandou, 2 koupelny, většinou oddělené WC, balkon se zahradním nábytkem, telefon, TV, klimatizace.
Možnost jedné návštěvy sauny a hammam.

Apartmán pro 8 osob - AP8+, cca 65 m 2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, trouba, myčka nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, 3 malé pokoje se 2 samostatnými lůžky, koupelna s WC, sprchový kout, balkon nebo terasa vybavená zahradním nábytkem.
Možnost jedné návštěvy sauny a hammam.

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Pobyt s možností koupání na různých plážích v oblasti Saint Tropez až do Le Lavandou nebo v oblasti Sainte Maxime až Cannes.

Doplňující informace
  • výměna koupelnového prádla cca 6 Eur / osoba
  • možnost půjčení zdarma dětské postýlky a židličky (nutná rezervace předem)
  • zdarma půjčení fénu, žehličky a žehlícího prkna a společenských her
  • možnost konečného úklidu cca od 55 Eur / apartmán
  • wifi připojení na recepci a na apartmánech 7 Eur / den, 20 € / týden
  • krytý parking 49 Eur / týden (místa jsou limitována)
  • příplatek za zvíře 7 Eur / noc, 44 Eur / týden
  • sauna a hammam 8 Eur / 1 vstup, 39 Eur / 7 vstupů
  • prádelna 4,50 Eur
  • biliár 2 Eur

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lagrange Prestige Port Marine ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 561 420
dnes zavřeno

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací