Camping La Foret

  Francie, Akvitánie, Pyla-sur-Mer

CAMPING LE FORET

    Francie, Akvitánie, Pyla-sur-Mer
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

CAMPING LA FORET Duna Du Pilat - zcela výjimečný přírodní úkaz, největší duna v Evropě dosahující 107 m se nachází západně od Bordeaux. Kemp La Foret má skvělou polohu přímo u této duny, uprostřed borového lesíka. Supermarket 6 km.

Vybavení:

Recepce s WiFi (za poplatek), bazén s brouzdalištěm, dětské hřiště, hřiště na pétanque, stolní tenis, minigolf, tenisové kurty a sportovní hřiště. Restaurace, pekárna, bar s TV a snack-bar, prádelna, půjčovna kol.

Ubytování:

MBH6: velmi hezké mobilhomy s vybavenou kuchyňkou (plyn. vařič, lednice, mikrovlnná trouba), s koupelnou a WC, 3 oddělené ložnice s dvojlůžkem a čtyřmi lůžky. Terasa s posezením, parkovací místo vedle mobilhomu.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Písčitá pláž na duně s přímým přístupem.

Doprava:

Vlastní.

Slevy:

SPECIÁLNÍ AKCE: SLEVA 10% při dvoutýdenním pobytu do 25.06.2016 (sleva již zohledněná v ceně).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Camping La Foret ***
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 595 800
dnes 11–18 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-camping-le-foret-akvitanie-francie-z595800/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací