Hotel Hilton Rose Hall Resort & Spa

  Jamajka, Cornwall, Montego Bay

Hilton Rose Hall Resort and Spa

    Jamajka, Cornwall, Montego Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • ideální poloha u soukromé pláže
  • vodní park Sugar Mill Falls
  • all inclusive
  • golfové hřiště Cinnamon Hill
Letovisko

Montego Bay

Umístění

Prázdninový resort Hilton Rose Hall se nachází na klidném místě v letovisku Montego Bay přímo na krásné písečné pláži. Od mezinárodního letiště je hotel vzdálený cca 20 km. V těsné blízkosti hotelu se nachází golfové hřiště Cinnamon Hill.

Pláž

Soukromá písečná pláž přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma

Hotel

Hostům hotelu Hilton Rose Hall je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 restaurace s obsluhou (v rámci all inclusive, nutná předchozí rezervace), snack restaurant ve vodním parku, bar, noční klub, obchod se suvenýry, konferenční bussiness centrum s 10 salonky, bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), vodní park Sugar Mill Falls (skluzavky, vířivky), miniklub, dětské hřiště

Pokoje

Dvoulůžkový pokoj Resort View - individuálně řízená klimatizace, telefon, televizor se satelitním příjmem, vlastní sociální zařízení , (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), trezor, lednička, Wi-Fi, set na přípravu kávy, žehlička a žehlící prkno.
V případě zájmu můžeme nabídnout ubytování v pokojích vyšší kategorie: Mountain View, Partial Ocean View, Ocean View, Ocean Front, Ocean Front Caribbean Suite, Ocean Front Royal Suite

Stravování

All Inclusive: 10.00-22.00, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. K večeři je vyžadováno formální oblečení.

Rekreace

Animační programy, večerní programy, fitness, vodní park Sugar Mill Falls, nemotorizované vodní sporty na pláži (kajaky, windsurfing), tenis (6 kurtů) golf, lázně Soothe Spa, masáže, salón krásy, potápění, motorizované vodní sporty na pláži, golfové hřiště Cinnamon Hill.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli
  • počet nocí dle výběru
  • stravování v rozsahu all inclusive
  • český virtuální delegát na telefonu

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.
Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hilton Rose Hall Resort and Spa ****
Lokalita dle pořadatele: Cornwall, Rose Hall

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Rose Hall Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 729 680
dnes zavřeno

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací

Nezávazná objednávka

Hilton Rose Hall Resort and Spa
    Jamajka, Cornwall, Montego Bay

Cena
111 789 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 729 680

Zájezd

1. dospělá osoba
0
111 789 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 403 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 467 Kč