Hotel Vila Flora

Maďarsko, Západní Maďarsko, Hévíz

5/5

VILA FLORA - Rekreační pobyt - Hevíz

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Hévíz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Ve vile se nachází pohodlně zařízená studia s vybaveným kuchyňským koutem s možností vlastního vaření, s vlastním sociálním zařízením, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Před vilou je hlídané parkoviště a v zahradě vily možnost venkovního posezení.

Ubytování

**Studio pro 2 osoby** (30 m2): ložnice se 2 lůžky, kuchyňský kout, koupelna a WC, SAT, terasa nebo balkón, trezor, WiFi a parkování.**Studio pro 3 osoby** (32 m2): ložnice se 2 lůžky, přistýlka, kuchyňský kout, koupelna a WC, SAT, terasa nebo balkón, trezor, WiFi a parkování.**Studio pro 4 osoby** (55 m2): ložnice se 2 lůžky a obývací pokoj se 2 přistýlkami, kuchyňský kout, koupelna a WC, SAT, terasa nebo balkón, trezor, WiFi a parkování.

Slevy

AKCE 5=4 a 6=5 (1 noc ZDARMA) platí v termínech 01.03. - 30.06.2016 a 01.09. - 15.11.2016.

565 656 610 Číslo zájezdu: 604 772
dnes 11–18 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Západní Maďarsko

5/ 5 1 recenzí

Bednářová hana září 2018 Flora. Spokojenost,klid pohoda ,... celá recenze

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací