Apartmány Lila

Maďarsko, Západní Maďarsko, Harkány

Lila

  Maďarsko, Jižní Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Harkány
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Oblíbené apartmány v klidné části blízko centra lázeňského městečka Harkány.

Poloha

Lázeňské městečko Harkány leží v jižní části Maďarska v údolí obklopeném vinicemi a patří mezi vyhlášené maďarské lázně nejen díky stálosti teplého a příjemného počasí.

Vzdálenosti

cca 200 m od lázeňského areálu » cca 200 m od cent­ra města

Ubytování

apartmány pro 2 osoby » možnost 1 přistýlky » kuchyňský kout » obytná místnost » vlastní sociální zařízení » balkon » TV

Vybavení a služby

soukromé parkoviště zdarma » WIFI

Sport a zábava

Vyhlášené lázně Harkány jsou vzdálené cca 200 m od ubytování.

Výhody a nevýhody

vybavený kuchyňský kout
možnost dokoupení stravy v sousedním hotelu Forrás
doprava autobusem KOMFORT plus

Tip

Možnost dokoupení balíčku výletů (Siklós, Villány, Pécs) ve vybraných termínech 14. - 21.7., 21. - 28.7., 28.7. - 4.8., 18. - 25.8.
Výhodné prodloužené pobyty na 9 nocí (26.4. - 5.5., 22.9. - 1.10.)

Další informace

Velmi pěkný lázeňský areál s rozlohou cca 13 ha se nachází přímo v centru Harkán. Lázně jsou rozděleny na léčebnou a rekreační část. V bazénech s termální vodou se doporučuje pobýt max. 20 min., a poté si odpočinout. Procedury je možné objednat v léčebném domě. Lázeňský areál nabízí bohaté možnosti stravování.
Léčebná část: 2 venkovní a 2 vnitřní bazény (36-38°C), 3 whirlpooly (34-36°C), jacuzzi (34-36°C), finská sauna a parní lázeň. Dětem do 14 let je vstup do léčebné části umožněn pouze na základě lékařského doporučení, bližší informace v CK.
Rekreační část: 2 venkovní bazény (26-32°C), léčebný bazén (33-35°C), plavecký bazén (22-26°C), whirlpool, sluneční terasa pro nudisty, tobogánový svět, dětský bazén, dětské hřiště.

Stravování

bez stravy, za příplatek (viz ceník) snídaně formou bufetu a večeře formou výběru ze 3 menu o 3 chodech, které se podávají v restauraci hotelu Forrás ve vzdálenosti cca 50 m. Navíc kartička na slevu ve výši 10% na nápoje i stravu v několika oblíbených restauracích.

Doprava

Nástupní místa: Praha - Kolín - Kutná Hora - Havlíčkův Brod - Jihlava - Brno. Ve vybraných
termínech (9.6., 21.7., 4.8., 25.8.) jsou možné svozy z Hradce Králové a Pardubic za poplatek 250 Kč/os. při min. počtu 4 osob v daném termínu. Po dohodě jsou možná i další místa, více informací žádejte v cestovní kanceláři.
Standardní trasa: ČR - Bratislava - Budapešť (obchvat M0) - Harkány. Odjezd autobusu z ČR
u zájezdů na 7 nocí je v pátek ve večerních hodinách, příjezd do Harkán v sobotu v ranních hodinách. Odjezd z Harkán je v sobotu ve večerních hodinách, příjezd do ČR v neděli v časných ranních hodinách. U termínu 26.4.-5.5. je odjezd ve čtvrtek ráno a příjezd do Harkán ve čtvrtek večer, u termínu 22.9.-1.10. je odjezd v pátek večer, příjezd do Harkán
je v sobotu ráno.

Slevy

časová sleva 8% do 15.1. » 6% do 28.2. » senioři nad 65 let - 5%
Slevy nelze sčítat a neplatí u pobytů na 9 nocí.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 121 512
dnes 11–18 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací