Hotel Flóra

  Slovensko, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

3/5

Hotel Flóra

    Slovensko, Slovenské termály, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice
Číslo zájezdu: 2 749 599
Proč jet právě sem?

Odpočinek ve wellness s exkluzivní polohou v lázeňském parku.

Poloha

u lázeňského parku, v centru lázeňského a kulturního dění města, 350 m od termálních lázní Trenčianské Teplice, které patří mezi nejoblíbenější, nejstarší a zároveň nejnavštěvovanější termální lázně na Slovensku.

Vybavení

recepce, restaurace, kavárna s terasou, konferenční služby, Wi-Fi (zdarma), hotel. trezor, směnárna, uzavřené hlídané parkoviště, 2 výtahy, kryté wellness centrum, akceptace platebních karet.

Pokoje

1 a 2lůžkové pokoje a 2lůžkové pokoje Komfort (rozměrově větší), 2lůžkový apartmán Malý ((2 oddělená lůžka), Velký a Obchodní a 4lůžkové Rodinné apartmány, možnost přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, župan), LCD TV-SAT, rádio, telefon s přímou volbou, Wi-Fi (zdarma), trezor, balkón (většina pokojů). Apartmány a pokoje Komfort navíc: lednička a fén.

Stravování

snídaně nebo polopenze (snídaně - bufet, večeře – servírované – předkrm, výběr ze 3 hlavních jídel + salátový bufet), za příplatek plná penze (oběd - polévka, výběr ze 3 hlavních jídel, dezert + salátový bufet).

Sport a zábava

Spa & Wellness: nerezový relaxační bazén s vodními atrakcemi (protiproud, vodopád, gejzír, hydromasážní trysky), nerezový sedací bazén s vodními atrakcemi (vodní postele, sedadla s perličkovou masáží a hydromasáží), saunový svět (slaná parní sauna, bylinková inhalace, finská sauna, tepidárium, vodní cesta), odpočívárna s letní terasou, fitness.

Indikace a léčba

Léčba: hotel je nestátní zdravotnické zařízení s lékařem a fyzioterapeutem. Nabízí se různé druhy masáží, koupelí, zábalů, dále je zde elektroterapie, bioptronová lampa, oxygenoterapie, kinezioterapie, hydrokinezioterapie, Thuina, Dorn metoda a další.

Balíček Wellness víkend (2-3 noci)

Cena pobytu Wellness víkend (2-3 noci) zahrnuje: 2x nebo 3x ubytování s polopenzí (dle výběru délky pobytu), welcome drink (pohár sektu).
BONUSY: volný vstup do bazénového komplexu (plavecký bazén, sedací bazén s atrakcemi) a fitness, denní vstup do saunového světa se solnou parní komorou, bylinkovou inhalací, finskou saunou, tepidáriem a vodní cestou, zapůjčení županu, indoor aktivity (stolní tenis, stolní fotbal), Wi-Fi.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování se snídaní, vstup do Spa & Wellness - bazénů, saunového světa a fitness (2 hod./den).

Základní cena nezahrnuje

  • dopravu, pobytovou taxu, komplexní cestovní pojištění.

Informace o zájezdu

Pořadatel: DAEN s.r.o., IČ 61168807.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Flóra ***+
Lokalita dle pořadatele: Slovensko, Trenčianské Teplice

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Flóra ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 749 599
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Západní Slovensko

3/ 5 2 recenzí

Marta líbá září 2023 Poděkování. Moc se nám líbilo ... celá recenze

Rena únor 2014 Špatné zkušenosti. V tomto hotelu jsme byli na oslavu mých narozenin. Bohužel nám spadl na hotelovém parkovišti kámen z kopce na auto a došlo k poško... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací