Aparthotel Caledonia Las Olas

  Španělsko, La Palma, Los Cancajos

LAS OLAS

    Španělsko, La Palma, Los Cancajos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Na jihovýchodním pobřeží ostrova La Palma, 6 km od letiště, v turistické oblasti Los Cancajos. 

Zájezd na ostrov La Palma je realizován s přelety/přejezdy lodí mezi ostrovy Tenerife - La Palma nebo Gran Canaria - La Palma. Na ostrově La Palma není k dispozici informační kniha ani osobně delegát CK.

Vybavení objektu

Hotel nabízí ve 4 maximálně čtyřpatrových budovách celkem 182 apartmánů (4 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy, 2 restaurace, bar, bezplatné Wi-Fi připojení kinternetu, konferenční místnost (až 50 osob), herna, dětský klub, kadeřnictví a kosmetika, masáže, prádelna, malý obchod, rampy pro handicapované, půjčovna aut a kol. V zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén,sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště, oddělená terasa pro nudisty. Hotel je vhodný pro milovníky aktivní turistiky.

Apartmán – 1 ložnice

(cca 50 m2) Samostatná dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. V obývací části je integrovaný kuchyňský kout se základním vybavením (lednička, mikrovlnná trouba a elektrický sporák), televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fipřipojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), koupelna s WC, balkon má výhled na bazén nebo na hory. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře (pouze v období listopad - duben).Maximální kapacita - 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Sport

V hotelu je hřiště na paddle, stolní tenis, kulečník, posilovna a pétanque, v okolí turistika, potápění, jízda na kole, na koních, čtyřkolkách nebo lodní výlety. Hotel spolupracuje s agenturou ALMASPORT, která klientůmnabízí různé sportovní aktivity (za poplatek, pěší turistika s průvodcem, jízda na kole s průvodcem, joga, pronájem fotbalových hřišť, plavání, zázemí pro atletiku apod.).

Obchody

V hotelu je malá samoobsluha, větší nákupní možnosti, restaurace, bary jsou vzdáleny přibližně 100 m od hotelu nebo v hlavním městě Santa Cruz La Palma (cca 4 km).

Pláž

Písečná pláž s tmavým pískem se nachází cca 500 m od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aparthotel Caledonia Las Olas ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 747 649
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-las-olas-la-palma-kanarske-ostrovy-z747649/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).