Mysea Alara Hotel

  Turecko, Alanya

Mysea Hotels Alara

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Užite si dovolenku v hoteli, kde zažijete oddych, pekné prechádzky po pláži a jedinečný turecký all inclusive. Hotel je vhodný tak pre páry, ako aj pre rodiny s deťmi a určený je najmä pre menej náročných klientov.
Poloha:
Hotel sa nachádza v stredisku Okurcalar pri pobreží Stredozemného mora. Nákupné možnosti sa nachádzajú v blízkosti hotela a tiež aj v stredisku Okurcalar. Centrum známeho letoviska Alanya sa nachádza 33 km od hotela a medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 100 km.
Vybavenie:
6- poschodová hlavná budova, 165 izieb, výťah, recepcia, lobby, reštaruácia, bar, bazén, detský bazén, vnútorný detský bazén, tobogan, animácie, miniklub (4-12 r.), minidisco, detské ihrisko, fitnes, aerobik, stolný tenis, biliard, šípky. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, sauna, masáže, WiFi, babysitting.
Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., štandardné dvojlôžkové izby s možnosťou 3 prísteliek (,,bunkbed,,) - poschodová posteľ (max. 2+3), suity (max. 3+2), rodinné izby (max. 4+1), bezbariérové izby na vyžiadanie. Centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa / sprcha, sušič na vlasy, TV, minibar, balkón / terasa.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu. Raňajky, obedy, večere, snack, bar, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Piesočnatá pláž s kamienkovým vstupom do mora sa nachádza 250 m od hotela a dostanete sa na ňu príjemnou menšou prechádzkou. Plážový servis ako ležadlá a slnečníky sú k dispozícii zadarmo. Vodné športy sú za poplatok.

https://www.myseaalara.net/

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mysea Alara Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 200 975
dnes 11–18 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-mysea-hotels-alara-alanya-turecko-z2200975/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací