Ocean Maya Royale

  Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Playa del Carmen

Ocean Maya Royale

    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Playa del Carmen
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

resort len pre dospelých ideálny pre páry a partie. V roku 2021 bol zrekonštruovaný, vrátane izieb a pribudla nová talianska reštaurácia. Hostia ubytovaní v izbách Priviledge môžu využívať výhody Priviledge Services. Letsiko je vzdialené cca 36 kilometrov.

Vybavenie

320 izieb, 2 bazény, divadlo, požičovňa áut, zmenáreň, minimarket, butik, room service, práčovňa, salón krásy, kaderníctvo, možnosť usporiadať svadbu. Wi-Fi je zdarma k dispozícii v lobby.

Pláž

priamo pri hoteli piesočnatá pláž, k dispozícii sú ležadlá na opaľovanie, slnečníky, plážové osušky, balijské ležadlá pre klientov Priviledge a bar na pláži s ponukou drinkov aj snackov.

Zábava a šport

fitness, tenis, volejbal, kajaky, nemotorizované vodné športy, škola potápania, SPA centrum, masáže, telové procedúry, sauna, denné a večerné zábavné programy.

Stravovanie

all inclusive. Reštaurácie a bary v resorte: hlavná bufetová reštaurácia s medzinaŕodnou kuchyňou La Hacienda, romantická (á la carte) Blue Moon Restaurant (večere), talianska (á la carte) La Dolce Vita, reštaurácia pri bazéne El Charro (cez deň snacky, večer mexická kuchyňa), ázijská (á la carte) Yookoso, kaviareň Mike´s Coffee, Lobby bar, Pool Bar pri bazéne (s ponukou hamburgerov, BBQ a food truckom v štýle amerických 50´s/60´s), Aqua Lounge (otv. 24 hod.) a Fresco Juice Bar.

Vybavenie izieb

zariadený balkón/terasa, kúpeľňa so sprchou, fén na vlasy, TV, pohovka, Wi-Fi, klimatizácia, trezor, minibar, telefón a žehlička so žehliacou doskou. Štandardným typom ubytovania je Maya Deluxe Room. Za príplatok je možné ubytovanie v izbách Priviledge s výhodami Priviledge Services.

Poznámka

Priviledge Services - večera v Á la carte reštaurácii zdarma, Wi-Fi zdarma, darček a fľaša na privítanie, privátna časť pláže a balijskými ležadlami, á la carte raňajky na izbe, early check-in a late check-out (podľa obsadenosti) mnohé iné.

Typy izieb sú: Maya Deluxe Room, Privilige Junior Suite, Privilege Honeymoon, Privilige Romance Suite.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.
Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Lokalita dle pořadatele: Riviera Maya, Riviera Maya

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ocean Maya Royale Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Všechny zájezdy do  Ocean Maya Royale Resort

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 733
dnes 8–19 h

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací

Nezávazná objednávka

Ocean Maya Royale
    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Playa del Carmen

Cena
2 198 EUR/os
(53 883 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 733

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 729 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
89,1 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
53,9 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR