Royal Taj Mahal

  Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli

Royal Taj Mahal

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Colakli
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Netradiční nový hotel v podobě paláce z vyhledávaného řetězce Royal Hotels, orientující se nejen na rodiny s dětmi, pro které se stává skutečným prázdninovým rájem. Okamžitě se zařadil po bok vyhledávaných sesterských hotelů Holiday Palace, Alhambra, Adam and Eve, Royal Dragon atd. Doporučujeme všem klientům vyhledávající aktivní dovolenou s bohatým animačním programem a nikdy nekončící zábavou.

Přehled

úžasná poloha nový moderní hotel (VII/2015) 3 á la carte restaurace, 9 barů Aquapark

Stručná poloha

rozloha 40 000 m2 5 km od Side 48 km od letiště

Poloha

nový 5* hotel ze společenství Stone Group Hotels (VII/2015) vybudovaný v podobě paláce maharádžů se rozkládá na pozemku 40.000 m2 v menší zahradě, přímo u krásné písečné pláže v místě Evrenseki Mevkii. Od centra historického Side je vzdálen 5 km, od města Manavgat 10 km a od letiště v Antalyi 48 km. V okolí hotelu najdete v pěší vzdálenosti nejen bohaté nákupní možnosti.

Pojmenování

Aquapark

Popis

Na pozemku se nachází velký vodní komplex o rozloze 2 700 m2 s několika venkovními bazény, Aqua big bazén (600 m2) a před hotelem vybudovaný malebný Aquapark s bazénem 250 m2 a 6 skluzavkami pro dospělé. Pro nejmenší jsou zde 3 různé bazény (250+200+200 m2) se 3 odpovídajícími skluzavkami a mnoha vyhledávanými vodními atrakcemi.

Vybavení hotelu

nový moderní hotel v podobě pohádkového paláce se skládá z hlavní bílé budovy s majestátní kupolí, 4 štíhlými věžemi a pěti přilehlými 6podlažními budovami, kde najdete celkem 450 pokojů, z čehož je 356 standardních (52 m2), 26 Junior suit (85 m2) s výhledem na moře, 20 Duplex Family pokojů (70 m2), 10 propojených Family pokojů (77 m2) a 38 Taj Mahal Family pokojů (77 m2). Vše se dvěma ložnicemi. V hlavní budově najdete krásné a útulné atrium s onyxovou recepcí, lobby barem a nepřehlédnutelným schodištěm. Sice zde máte dojem, jako byste se rázem ocitli v paláci, ale vše je doplněno vkusným a moderním designem, pestrobarevným sezením a výraznými látkami. Nepůsobí to rozhodně studeně a neosobně. V hotelu nechybí hlavní restaurace s dětskou sekcí, 3 á la carte restaurace za poplatek (italská, rybí a asijsko-indická), 9 různých barů, bistro s 24hodinovým provozem, turecký stan s místními specialitami, snack a útulná cukrárna. Na pozemku se nachází velký vodní komplex o rozloze 2.700 m2 s několika venkovními bazény, Aqua big bazén (600 m2) a před hotelem vybudovaný malebný aquapark s bazénem 250 m2 a 6 skluzavkami pro dospělé. Pro nejmenší jsou zde 3 různé bazény (250+200+200 m2) se 3 odpovídajícími skluzavkami a mnoha vyhledávanými vodními atrakcemi. K aktivní zábavě slouží tenisové kurty, hřiště na mini fotbal, basketbal, stolní tenis, kulečník, šipky, několik bowlingových drah, boccia, PC místnost s elektronickými hrami, vodní pólo, hřiště na plážový volejbal a moderně vybavený dětský klub (4-12 let) s každodenním programem. Nejen děti ocení zábavný park pro děti i dospělé s Lunaparkem, narážecími autíčky, kolotočem, trampolínami atd. Nemůže chybět ani tradiční SPA centrum s vyhřívaným vnitřním (460 m2) a dětským bazénem (10 m2), jacuzzi, moderním fitness centrem, saunou, párou, hammamem a místnostmi nabízejícími turecké i thajské masáže. Pomalejší Wi-fi internet je v loby i veřejných prostorách zdarma. High speed internet za poplatek. K zábavě slouží také kino, disco s nočním klubem a velký amfiteátr (1.000 osob) s každodenním programem, tanečními vystoupeními a množstvím vydařených show. Nemůže chybět ani několik obchodů, minimarket, prádelna, kadeřnictví i půjčovna aut. Hotel pořádá během celého dne pravidelné animační programy, různé sportovní soutěže a klání v areálu hotelu i na pláži. Nechybí lekce jógy, strečingu, hodiny tance, živá hudba a různé tematické párty. Slunečníky, lehátka i ručníky zdarma v celém komplexu i na pláži, kde najdete i středisko vodních sportů.

Vybavení pokoje

všechny pokoje jsou vkusně až pohádkově zařízeny, mají možnost 1-2 přistýlek, liší se především výhledem, velikostí a různé rodinné pokoje 2 oddělenými místnostmi. Všechny mají moderní sociální zařízení, vanu či sprchu, vysoušeč vlasů, SAT-TV, sofa nebo jeni křeslo, telefon, denně doplňovaný minibar, varnou konvici na kávu a čaj, centrální klimatizaci, elektronický trezor, podlahu krytou kobercem a balkon.

Superior pokoj s výhledem do okolí s možností 2 přistýlek

všechny pokoje jsou vkusně až pohádkově zařízeny, mají možnost 1-2 přistýlek, s výhledem do okolí.Všechny mají moderní sociální zařízení, vanu či sprchu, vysoušeč vlasů, SAT-TV, sofa nebo jeni křeslo, telefon, denně doplňovaný minibar, varnou konvici na kávu a čaj, centrální klimatizaci, elektronický trezor, podlahu krytou kobercem a balkon.

Superior pokoj s bočním výhledem na moře s možností 2 přistýlek

všechny pokoje jsou vkusně až pohádkově zařízeny, mají možnost 1-2 přistýlek, s bočním výhledem na moře.Všechny mají moderní sociální zařízení, vanu či sprchu, vysoušeč vlasů, SAT-TV, sofa nebo jeni křeslo, telefon, denně doplňovaný minibar, varnou konvici na kávu a čaj, centrální klimatizaci, elektronický trezor, podlahu krytou kobercem a balkon.

Stravování

kvalitní a nikdy nekončící Ultra All inclusive koncept s řadou překvapení během celého dne. Strava i pití je podáváno 24 hodin denně non stop.

Názor CK

Netradiční nový hotel v podobě paláce z vyhledávaného řetězce Royal Hotels, orientující se nejen na rodiny s dětmi, pro které se stává skutečným prázdninovým rájem. Okamžitě se zařadil po bok vyhledávaných sesterských hotelů Holiday Palace, Alhambra, Adam and Eve, Royal Dragon atd. Doporučujeme všem klientům vyhledávající aktivní dovolenou s bohatým animačním programem a nikdy nekončící zábavou.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.
Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Lokalita dle pořadatele: Side, Side

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Taj Mahal Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Všechny zájezdy do  Royal Taj Mahal Hotel

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 045
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Číslo zájezdu: 2 611 045

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
32 390 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
9 390 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
345 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
220 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 5 dní
0
1 190 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč