Dorisol Florasol

  Portugalsko, Madeira, Funchal

5/5

Dorisol Florasol

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Florasol Residence Hotel je skvělé místo pro odpočinek, relaxaci a zábavu. Perfektní volba pro rodiny s dětmi, které hledají pohodlí s výhledem na moře, uprostřed skvělé oblasti Lido asi 20 minut chůze od historického centra Funchalu.

Přehled

možnost vlastního vaření skvělá poloha hotelu vhodné pro rodiny s dětmi Wifi připojení ZDARMA panoramatické výhledy na oceán

Stručná poloha

50 m od moře (vstup z Lido promenády) 300 m od koupaliště Lido 20 km od letiště 2 km od centra Funchalu 100 m od zastávky autobusu

Poloha

Hotel se nachází v západní části Funchalu, ve svahu nad mořem, 300 metrů od koupaliště Lido a od Lido promenády. Naproti hotelu přes silnici, asi 50 m, je vstup do moře z Lido promenády. Restaurace, bary a obchody se nacházejí v blízkém okolí. Historické centrum Funchalu je od hotelu vzdáleno cca 2 km. Autobusová zastávka leží 100 metrů od hotelu. Budova Florasol je nevzdálenější z celého komplexu Dorisol.

Vybavení hotelu

Hotel má ve svém vybavení vstupní halu s recepcí, výtah, parkoviště, bar, restaurace, Wi-Fi připojení zdarma, dětské hřiště, venkovní bazén, dětský bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky zdarma. Pouhých 300 metrů od hotelu, v komplexu Dorisol, lze volně využívat hernu, kulečník, stolní tenis, šipky, tenisový kurt, krytý bazén, saunu, vířivku, masáže a fitness centrum. Restaurace a bary společně sdílejí všechny 4 hotely z komplexu Dorisol.

Vybavení pokoje

Hotel má 50 studií s kuchyňským koutem a vlastním balkónem a 50 apartmánů T1 (až pro 4 osoby) s kuchyní a vlastním balkónem. Studio je vybaveno manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, sociálním zařízením, vybaveným kuchyňským koutem, lednicí, mikrovlnou trouvou, satelitní Tv, fénem, stropním větrákem, telefonem, trezorem (za příplatek), Wifi připojením ZDARMA a balkónem s částečným výhledem na moře nebo do zahrady a na bazén. Apartmán má stejné vybavení jako studio, je však rozdělen na obývací část s rozkládací pohovkou a ložnici.

Studio pro 2 osoby s možností 1 přistýlky

Studio (25 m2) je vybaveno manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, sociálním zařízením, vybaveným kuchyňským koutem, lednicí, mikrovlnou trouvou, satelitní Tv, fénem, stropním větrákem, telefonem, trezorem (za příplatek), Wifi připojením ZDARMA a balkónem s částečným výhledem na moře nebo do zahrady a na bazén.

Apartmán pro 2 osoby s možností 2 přistýlek

Apartmán (40 m2) je vybaven manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, rozkládací pohovkou, sociálním zařízením, vybaveným kuchyňským koutem, lednicí, mikrovlnou trouvou, satelitní Tv, fénem, stropním větrákem, telefonem, trezorem (za příplatek), Wifi připojením ZDARMA a balkónem s částečným výhledem na moře nebo do zahrady a na bazén. Apartmán je rozdělen na obývací část a ložnici.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení polopenze či plné penze. Polopenze nezahrnuje nápoje. Restaurace a bary společně sdílejí všechny 4 hotely z komplexu Dorisol.

Názor CK

Komplex 4 sesterských hotelů má skvělé umístění kousek od centra Funchalu. Tento komplex doporučujeme nenáročným klientům, kteří chtějí poznávat krásy ostrova Madeira. Všechny budovy postupně procházejí menšími rekonstrukcemi. Budova Florasol je nejvzdálenější z celého komplexu Dorisol.

Poznámka

Ubytování a letenky jsou vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Základní cena zahrnuje

ubytování na zvolený počet nocí se zvolenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, služby česky hovořího delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění, pobytovou taxu (hradí se na recepci hotelu), případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Lokalita dle pořadatele: Madeira, Funchal
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dorisol Florasol Residence Hotel ***
Typ pláže: skalnatá, špatný přístup, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 260 m
Všechny zájezdy do  Dorisol Florasol Residence Hotel

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 119
dnes zavřeno

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Madeira

5/ 5 2 recenzí

František srpen 2019
Dorisol Florasol Residence Hotel ***, Portugalsko, Madeira, Funchal
Madeira. Dostačující hotel pro následné celodenní výlety.... celá recenze

Kuba červenec 2013
Dorisol Florasol Residence Hotel ***, Portugalsko, Madeira, Funchal
Příjemné ubytování v blízkosti oceánu. Je možné zde prožít klidnou příjemnou dovolenou. Hotel je určen středně náročným klientům.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací

Nezávazná objednávka

Dorisol Florasol
    Portugalsko, Madeira, Funchal

Cena
31 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 611 119

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
31 490 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba na pevném lůžku
0
9 360 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč