Hotel Khao Lak Orchid Beach Resort

  Thajsko, Phang Nga, Khao Lak

Khao Lak Orchid Beach Resort

  Thajsko, Andamanské moře, Phang Nga, Khao Lak
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Tropical Garden ... CALM & idylickém prostředí, ... dokonalý odpočinek ...

Poloha: V ideálním případě se nachází uprostřed džungle krajiny, oddělena pouze malou, malou promenádu od „Khuk Khak Beach“ středu Khao Lak s obchody, restauracemi a bary je zhruba 13 kmentfernt (hotel kyvadlová doprava za poplatek). Transfer z letiště Phuket je asi 90 minut.

Vybavení: Resort má celkem 72 pokojů. Ostatní zařízení patří lobby, recepce s trezory, internetová místnost a Wi-Fi v celém hotelovém komplexu (v ceně), 2 restaurace, 1 bar, knihovna undSouvenirshop. K dispozici jsou 2 plavání ve velkých, listové důvodů, jedna s přilehlou vířivkou a bar u bazénu. Druhý bazén je vyhrazen pro dospělé. Židle a slunečníky jsou v ceně.

Ubytování v rodinném domě: Classic Room (A1-3E), asi 38 metrů čtverečních, jsou vybaveny příslušenstvím pro přípravu čaje / kávy, minibar, klimatizace, trezor, LCD TV, DVD přehrávačem, koupelna s vanou a sprchou, WC, fén, župan a balkon nebo terasu s výhledem do zahrady. The Orchid Deluxe (A1-3D), asi 45 metrů čtverečních, se nachází v Orchid křídlo a navíc mají stejné vybavení Wireless LAN.

Restaurační zařízení: Snídaně formou švédských stolů.

Sport / aktivity: V ceně: stolní tenis. Příplatek: Golfové hřiště (cca 20 km).

Wellness: Za poplatek: různé aplikace a masáže v lázních.

Rodiny: Za poplatek: hlídání dětí.

Info: Kreditní karty: kategorie MasterCard, Visa Country: 3.5 hvězdičky.

Úsporné výhody: Zdarma noci, například 14 = 12 o některých termínech naleznete v sekci ceny.

Informace o cenách dílu: Následující informace platí pro zimní sezonu 2017/2018: #Mindestaufenthalt: 7 nocí od 22: 12: 17-3: 01: 18.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Khao Lak Orchid Beach Resort ***+
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
TROPISCHER GARTEN ... RUHIG & IDYLLISCH ... PURE ENTSPANNUNG ...

Lage: Idyllisch inmitten einer Dschungellandschaft gelegen und nur durch eine kleine, kaum befahrene Uferstraße vom "Khuk Khak Beach" entfernt, Das Zentrum von Khao Lak mit den Einkaufsmöglichkeiten, Restaurants und Bars ist ca. 13 kmentfernt (hoteleigener Shuttle-Service gegen Gebühr). Die Transferzeit vom Flughafen Phuket beträgt ca. 90 Minuten.

Ausstattung: Das Resort verfügt über insgesamt 72 Zimmer. Zu den weiteren Einrichtungen zählen eine Lobby, Rezeption mit Safes, Internetzimmer und WLAN in der gesamten Hotelanlage (inklusive), 2 Restaurants, 1 Bar, Bibliothek undSouvenirshop. In der weitläufigen, grünen Außenanlage befinden sich 2 Swimmingpools, einer davon mit integriertem Whirlpool und eine Poolbar. Der zweite Pool ist Erwachsenen vorbehalten. Die Liegen und Sonnenschirme sind inklusive.

Unterbringung: Die Classic-Zimmer (A1-3E), ca. 38 qm, sind ausgestattet mit Tee-/Kaffeezubereiter, Minibar, Klimaanlage, Safe, LCD-TV, DVD-Player, Bad mit Badewanne und Dusche, WC, Föhn, Bademantel und Balkon oder Terrasse mit Gartenblick. Die Orchid Deluxe-Zimmer (A1-3D), ca. 45 qm, liegen im Orchid Wing und haben bei gleicher Ausstattung zusätzlich WLAN inklusive.

Essen & Trinken: Frühstück in Buffetform.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Tischtennis. Gegen Gebühr: Golfplatz (ca. 20 km entfernt).

Wellness: Gegen Gebühr: Diverse Anwendungen und Massagen im Spa.

Familien: Gegen Gebühr: Babysitter-Service.

Info: Kreditkarten: MasterCard, Visa Landeskategorie: 3,5 Sterne.

Sparvorteil: Gratisnächte, z.B. 14=12 zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

Preisteilinformationen: Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2017/2018: #Mindestaufenthalt: 7 Nächte vom 22.12.17-03.01.18.

565 656 610 Číslo zájezdu: 882 969
dnes 11–18 h

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací