Horský hotel Neptun

Česko, Moravskoslezský kraj, Malá Morávka

4/5

HORSKÝ HOTEL NEPTUN - Pokoj bez balkonu - Malá Morávka

  Česko, Jeseníky, Moravskoslezský kraj, Malá Morávka
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Horský hotel Neptun má restauraci, bar, konferenční prostory, klubovny, tělocvičnu, posilovnu, saunu, hřiště, dětské hřiště, minigolf, bazén a brouzdaliště, společenské místnosti (TV, domácí kino, DVD, video atd.), stolní tenis, půjčovnu horských kol a sportovních potřeb, kulečník. Malá Morávka – Karlov tvoří vstupní bránu do nejkrásnějších míst Chráněné krajinné oblasti Jeseníky s nejvyšší horou Moravy Pradědem (1 492 m n.m). Výlety: Národní přírodní rezervace Praděd, Petrovy kameny (obestřené mnoha pověstmi), naučná stezka Bílá Opava vedoucí romantickým kaňonem horské řeky, klimatické lázně Karlova Studánka.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností 1 přistýlky s vlastním sociálním zařízením a TV. Některé pokoje mají balkon. Ve čtyřlůžkových studiích s možností 1 přistýlky, TV, skládají se ze dvou samostatných dvoulůžkových pokojů se společným sociálním zařízením. Některé studia mají balkon.

Letní popis

Jesenické lesy jsou bohaté na lesní plody – houby, borůvky, brusinky, ostružiny, jahody, maliny. V okolí se nacházejí cykloturistické trasy, které jsou vedeny zajímavými oblastmi s využitím málo frekventovaných silnic, polních a lesních cest a pěšin. Z Malé Morávky – Karlova lze např. využít trasu Kotelní potok – Mravencovka – Alfrédka – Skřítek, na kterou se napojuje několik dalších tras.

Zimní popis

Lyžování: 50 m od hotelu – lyžařský vlek a sjezdovka s nižší obtížností (možnost večerního lyžování), v bezprostřední blízkosti hotelu dalších 15 sjezdovek, 2 velká lyžařská centra: Karlov – 2 km, Ovčárna – Praděd – 8 km (množství vleků, sjezdovky různé obtížnosti, večerní lyžování, lyžařská a snowbordová škola). Udržované a dobře značené běžkařské tratě jsou napojeny na „jesenickou magistrálu“ Malá Morávka – Karlova Studánka – Praděd – Červenohorské sedlo – Keprník – Šerák – Ramzová.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu.

Základní cena zahrnuje

  • Pokoj bez balkonu
  • Parkování na hotelovém parkovišti Wi-Fi ve společných prostorech Vybavená dětská herna Úschovna kol a lyží Zapůjčení stolních her (na recepci) Zapůjčení sušáku na prádlo (na recepci) Zapůjčení fénu na vlasy (na recepci) Mikrovlnná trouba (na ohřev dětských pokrmů) v restauraci Venkovní bazén a brouzdaliště Víceúčelové hřiště, v zimě přírodní kluziště Dětské hřiště Posezení u ohniště nebo grilu (nutné nahlásit na recepci)
  • Cena za osobu / noc se snídaní a parkováním.
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek
  • Večeře dospělý
  • Večeře dítě 8–12 let
  • Příplatek za pobyt na 1 noc
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu
  • Večeře dítě 3–8 let

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: HORSKÝ HOTEL NEPTUN - Pokoj bez balkonu - Malá Morávka
Lokalita dle pořadatele: Jeseníky, Malá Morávka

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 217
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Moravskoslezský kraj

4/ 5 10 recenzí

Jitkanovotna prosinec 2022 Spokojená/nespokojená. Nebylo to nejhorší ubytování ale taky to nebylo nejlepší. Začala bych tím že MI BLIKALY SVĚTLA NAD POSTELI I KDYŽ NEBYLY ZAPNUTÉ. ... celá recenze

Romana srpen 2021 Retro víkend. Jsme s manželem velice spokojeni. Jasně, není to žádný luxus, ale pojali jsme to jako retro víkend s návratem do dětství. Mohu dop... celá recenze

Radim srpen 2021 Horský hotel neptun. Hotel působí trosku staromódně, ale žádná katastrofa to není, pokoje jsou lehce zrenovované a čisté, postele jsou pohodlné, sociá... celá recenze

Nezávazná objednávka

HORSKÝ HOTEL NEPTUN - Pokoj bez balkonu - Malá Morávka
  Česko, Jeseníky, Moravskoslezský kraj, Malá Morávka

Cena
3 540 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 553 217

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
3 540 Kč
příplatek za přistýlku
0
1 200 Kč