Hotel Continental Garden Reef Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

1/5

CONTINENTAL GARDEN REEF RESORT

    Egypt, Sharm El Sheikh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží v turistické oblasti v zálivu Garden Reef. Centrum Naama Bay je vzdáleno 5 km a hotel zajišťuje bezplatný shuttle bus. Letiště je vzdáleno 10 km od hotelu.  

Vybavení

Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, dvě á la carte restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar u pláže, disco bar, kadeřnictví, konferenční sál, internetové připojení (WiFi nebo kabelové připojení za poplatek), obchody.  

Pokoje

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, minibar, sejf, fén, telefon, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.  

Pláž

Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže s korálovým podložím, možnost využití mola. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.  

Sport

Dva venkovní bazény, sauna, pára, masáže, lázně, stolní tenis, fitness centrum, billiard, minifotbal, tenisový kurt, animační programy, squash, vodní sporty na pláži.  

Stravování

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-brzká snídaně-pozdní snídaně-odpolední káva, čaj, zákusky, snack-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu-po předchozí rezervaci možnost večeře v restauraci á la carte-láhev vody v minibaru na pokoji  

Děti

Bazén, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let, hřiště, dětské menu v restauraci. Hlídání dětí za poplatek.  

Poznámka

Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas. U cest o Egypta je nutné mít platný cestovní pas ještě minimálně 6 měsíců po návratu, to znamená, že nelze cestovat s rychlopasem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Continental Garden Reef Resort *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 513 379
dnes 8–19 h

Hodnocení

27. nejlepší hotel v destinaci Sharm El Sheikh

1/ 5 1 recenzí

SABINA květen 2014 Dovolená??. Tento hotel je špinavý, nikde se neuklízí, hlavně co se týče záchodů a koupelen, vana obouchaná a flekatá. samá plísen všude, do l... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací