Hotel Piazza Po - Moschettieri

Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia

Moschettieri

  Itálie, Benátsko, Bibione
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Apartmány ve čtyřpodlažních budovách s výtahy 500 metrů od pláže s vyhrazenými parkovacími místy.

Poloha

500 metrů od pláže a asi 200 metrů od večerní pěší zóny.

Vzdálenosti

Vzdálenosti z ČR: Bibione - Praha 760 km Bibione - Brno 675 km. Trasy: Praha, České Budějovice, Dolní Dvořiště CZ/A, Linz, Salzburg, Villach, Tarvisio A/I, Udine, dálniční sjezd Latisana, Bibione (od Linze po Latisanu vede cesta po dálnici) Brno, Mikulov CZ/A, Vídeň, Graz, Klagenfurt Villach, Tarvisio A/I, Udine, dálniční sjezd Latisana, Bibione

Ubytování

Mono A-2 - malá místnost užívaná jako obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, kuchyňský kout, koupelna, terasa.Mono A1-2 - stejný apartmán jako Mono A-2, ale s klimatizací. Bilo B-4 - klimatizovaný apartmán, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 postelemi, kuchyňský kout, koupelna, terasa.Bilo B-5 - stejný jako Typ Bilo 4, ale s ložnicí se třemi lůžky.Trilo C-6 - klimatizovaný apartmán, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, ložnice se 2 samostatnými postelemi, ložnice se 2 samostatnými postelemi nebo palandou, kuchyňský kout, koupelna, terasa.

Vybavení a služby

Apartmány s televizí, mikrovlnnou troubou, malým trezorem a vlastním parkovacím stáním. Místní Shuttle Bus zdarma - jezdí každou půlhodinu na pláž.Apartmány A1-2, B4, B-5 a C-6 jsou klimatizované.

Stravování

Vlastní.

Doprava

Vlastní nebo busem za příplatek 1.990 Kč/dosp.os., resp. 1.790 Kč/dítě do 11 let včetně. Ohledně svozů z Vašeho bydliště se dále informujte.

Slevy

Všichni klienti mají slevu 30% na Green Fee golfového hřiště mezi Bibione a Lignanem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Piazza Po - Moschettieri
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 708 133
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací