Hotel Alpino Ristorante

  Itálie, Lombardie, Castione della Presolana

Albergo Alpino

    Itálie, Lombardie, Castione della Presolana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Pokoj pro alergiky: ano, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 13:00, Odjezd do: 10:00.

Pro dítě

Dětská postýlka: na vyžádání, Dětské hřiště, Dětské menu, Dětská jídelní židlička.

Poloha hotelu

Centrum: Bratto 4000 m,
Možnosti nákupu: 20 m,
Nádraží: Bergamo 40 km,
Autobusová zastávka: 25 m,
Letiště: Bergamo 50 km,
Nadmořská výška: 1300 m,
Jezero: Iseo Lovere 30 km,
Lyžařská oblast: Presolana 600 m.

Stravování

Polopenze, Snídaňový bufet, Večeře (3 chody): Výběr ze 3 hlavních chodů, Salátový bufet, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře.

Ubytování

Albergo Alpino se nachází uprostřed zeleně, je ideálním místem pro výlety do přírody.

Všeobecné vybavení

Recepce, Úschova zavazadel, Přijímací prostory, Čítárna, Místnost s TV, W-Lan: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Místnost na jízdní kola, Výtah, Parkoviště: zdarma, dle dostupnosti, Restaurant, Bar, Terasa, Zahrada, Úsek s lehátky.

Vybavení pokojů

Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Balkon/Terasa: u některých pokojů, Topení, Telefon, Satelitní TV, W-Lan: zdarma, Trezor: zdarma. Dětská postýlka je při zaplněné kapacitě pokoje k dispozici ve všech typech pokojů pouze na vyžádání.

Zábava v ceně

V ceně skipas do lyžařské oblasti Presolana-Monte Pora, při pobytu na 3 noci 3-denní skipas, 4 noci 4-denní skipas, výjimkou jsou akce, kdy hosté obdrží skipas podle počtu zaplacených nocí (např. 4 za 3 ... 3-denní skipas, 7 za 6 ... 6-denní skipas).

Poplatky na místě

Pobytová taxa: V současnosti není zavedena pobytová taxa, pokud bude taxa zavedena, proběhne platba na místě v hotelu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 945 035
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací