Alassio Hotel & Thalasso

  Tunisko, Monastir, Skanes Monastir

ALASSIO HOTEL & THALASSO

    Tunisko, Monastir
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximalni obsazenost

4 dospělé osoby
3 dospělé osoby + 1 dítě
2 dospělé osoby + 2 děti

Plaz

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za vratnou kauci.

Poloha

Nově zrekonstruovaný hotel si získává přízeň svých hostů příjemným prostředím, kvalitními službami či relaxačním posezením v zahradě. Nezapomenutelnou odpočinkovou dovolenou připraví všem klientům bez rozdílu věku. Hotel doporučujeme především rodinám s dětmi, ale i páry všech generací si zde přijdou na své. Hotel leží cca 57 km od letiště Enfidha, cca 8 km od letiště v Monastiru, 12 km od centra města Monastir a cca 9 km od Sousse. Známé golfové hřiště „Flamingo“ je od hotelu vzdáleno cca 5 min. chůze. V blízkosti hotelu se nachází obchodní arkáda.

Stravovani

All inclusive

Vybavení pokoje

Příjemně zařízené pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, klimatizací (v hlavní sezóně), fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem a balkonem nebo terasou.

Vybaveni hotelu

Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, trezor na recepci za poplatek, hlavní restaurace, restaurace „a la carte“, maurská kavárna, 3 bary, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, miniklub pro děti, plážový volejbal, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, šipky, aerobik, vodní pólo, lukostřelba. Za poplatek, sauna, masáže, jacuzzi, prádelna a čistírna, obchod se suvenýry, vodní sporty na pláži, kadeřník, internetový koutek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alassio Hotel & Thalasso ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 735 691
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-alassio-hotel-thalasso-monastir-tunisko-z735691/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací