Hotel Cynthiana Beach

  Kypr, Jižní Kypr, Paphos, Kissonerga

4/5

Hotel Cynthiana Beach

    Kypr, Jižní Kypr, Paphos, Kissonerga
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Nachází se na malebném poloostrově v regionu Paphos, kam se pohodlně dostanete místní dopravou, a je skvělou volbou pro rodinnou dovolenou v neformální prázdninové atmosféře. Z hotelového bazénu můžete obdivovat krásný výhled na moře a jen pár kroků odtud je malá intimní pláž s bezplatnými službami. Obklopen zelení, daleko od shonu, zajišťuje pohodlný pobyt v prakticky zařízených pokojích s bezplatným připojením k internetu.

Výhody nabídky
  • na malebném poloostrově
  • bazén s výhledem na moře
  • intimní hotelová pláž
  • obklopené zelení
Umístění

ve městě Kisonerga, u místní komunikace, cca. 8,5 km od centra PAFOS, cca. 700 m od restaurací a barů, cca. 800 m od obchodu, cca. 6, 5 km od starověkých královských hrobek, cca. 9 km od přístavu a archeologického parku Kato Paphos; Cca. 26 km od letiště v Paphosu, cca. 138 km od letiště v Larnace; autobusová zastávka cca. 300 m od hotelu.

Pláž

hotelová, malá, písčitá, sestup k moři po schodech, u hotelu, slunečníky a lehátka zdarma.

Hotel

tříhvězdičkový, postavený v roce 1980, částečně zrekonstruovaný v roce 2019, 230 pokojů, hlavní budova a několik vedlejších budov, až 3 patra, 3 výtahy, prostorná vstupní hala, 24h recepce, 2 restaurace: hlavní The Artemis - jídla formou bufetu, tematické večery, místní a mezinárodní kuchyně, The Iris - jídla formou bufetu, mezinárodní kuchyně, 4 bary, včetně snack barů, ve vstupní hale a na pláži; úschovna zavazadel, služby concierge, směnárna, parkování; konferenční centrum pro 80 osob, zahrada, bezdrátový internet zdarma; za příplatek: pokojová služba, hlídání dětí, bezpečnostní schránka na recepci, prádelna, žehlení prádla, půjčovna kol a aut; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard.

Pokoje

standard: 2 osoby (možné 2 přistýlky pro děti do 12 let), cca. 20 m2, klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, wc; fén), bezdrátové připojení k internetu, satelitní TV, telefon; příplatky: bezpečnostní schránka (cca 2 EUR / den), malá lednička (cca 5 EUR / den), set na kávu / čaj (cca 2,5 EUR / den); balkon (stůl a židle), výhled do krajiny; výhled na moře za poplatek; superior: 2 osoby, cca. 28 m2, standardní vybavení pokoje; balkon (stůl a židle), výhled na moře; nadstandardní pokoj za příplatek.

Rekreace

bazén, sladká voda, brouzdaliště pro děti, sladká voda, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma; šipky, stolní tenis (vybavení za poplatek), posilovna; animace pro děti a dospělé; příplatky: kulečník.

All inclusive (za poplatek)

snídaně (7:00-10:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) v restauraci The Artemis; občerstvení ve vyhrazeném baru nebo restauraci (15.00-17.30); vybrané nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v uvedených barech a restauracích (10.00-23.00); je vyžadováno nošení pásek all inclusive.

Zdarma
Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Lokalita dle pořadatele: Paphos, Pafos
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cynthiana Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Všechny zájezdy do  Cynthiana Beach Hotel

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 555 545
dnes zavřeno

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Paphos

4/ 5 6 recenzí

Vendy říjen 2021
Cynthiana Beach Hotel ***, Kypr, Paphos, Kissonerga
Laguna u hotelu. Hotel s lagunou, bez plaze, jidlo se opakuje, chovani v recepci spatne, nabizeji rousky bez sterilniho uzavreni na ktere muze kdok... celá recenze

Růžena červen 2019
Cynthiana Beach Hotel ***, Kypr, Paphos, Kissonerga
Skvělá dovolená. Příjemný hotel v klidném prostředí. Večerní animace nerušily. Jídlo velmi chutné (polopenze) a v celkem dostatečném výběru pro kaž... celá recenze

Misulenka květen 2017
Cynthiana Beach Hotel ***, Kypr, Paphos, Kissonerga
Hotel Cynthiana Beach. Dle našeho názoru jeden z nejlepších hotelů dané kategorie v této lokalitě, vše odpovídalo popisu zájezdu.. Naprosto nejskvělejší ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Cynthiana Beach
    Kypr, Jižní Kypr, Paphos, Kissonerga

Cena
23 939 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 555 545

Zájezd

dospělá osoba
2
23 939 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč