Camping Bella Austria: Pobyt 3 nocí

  Rakousko, Štýrsko, Turracher Höhe / Murau / Lachtal, Frauenalpe, Sankt Peter am Kammersberg

Camping Bella Austria: Pobyt 3 nocí

    Rakousko, Štýrsko, Turracher Höhe / Murau / Lachtal, Frauenalpe, Sankt Peter am Kammersberg
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Camping Bella Austria

Camping Bella Austria **** leží v alpském údolí Katschtal  v nadmořské výšce 800 m uprostřed krásné přírodní scenérie a poblíž malé horské vesničky Sankt Peter am Kammersberg. Rezort nabízí velmi rodinné a přátelské prostředí s nádechem agroturistiky, praktické ubytování ve stylu glamping v mobilních domcích, animační a sportovní program, venkovní bazén, mini-zoo pro děti, venkovní dětské hřiště a ideální výchozí místo pro pěší i cyklistické výlety.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v klimatizovaných mobilních domcích typu Happy Easy (25m2)  a Happy Plus (32m2). Domky jsou vhodné pro 4 až 6 osob. 

HAPPY EASY (25 m2) je vhodný pro dvě dospělé děti a dvě až tři děti. Součástí domku je jedna ložnice pro 2 osoby s manželskou postelí (190 x 140 cm), jedna ložnice se dvěma oddělenými postelemi (190 x 70 cm) a menším patrovým lůžkem pro dítě do 12 let,  koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a posezení se zahradním nábytkem před domkem. V obývacím pokoji je možnost přistýlky pro další osobu. 

HAPPY PLUS (32m2) je prostornější typ mobilního domku pro max 7 osob. Skládá se z hlavní ložnice s manželskou postelí (190x140 cm), dvěma ložnicemi s oddělenými postelemi (190x70 cm) a obývacím pokojem s kuchyňským koutem a sedačkou, která může sloužit jako přistýlka pro 7. osobu. Součástí je kuchyně s ledničkou s malou mrazící přihrádkou, mikrovlnnou troubou, kávovarem, sporákem se čtyřmi hořáky a dřezem, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem a zvlášť místnost s toaletou a umyvadlem. Před domem je zastřešená terasa se zahradním nábytkem, dvěma lehátky a elekrickým grilem.

Ve všech mobilních domcích k výbavě patří přikrývky a polštáře. Ložní prádlo  je možné si pronajmout za poplatek. V kuchyni najdete nádobí a základní kuchyňské vybavení pro 6 osob. Všechna okna jsou vybavena síťkou proti komárům. Internetové připojení WIFI je dostupné zdarma ve společenské místnosti s knihovnou.

Součástí výbavy domku nejsou ubrusy, utěrky, houbičky na nádobí, papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír, čistící prostředky, toaletní potřeby, ručníky a ložní prádlo.

Mapka areálu s označením umístění mobilních domků

Bazén

Součástí rezortu jsou dva venkovní  bazény pro děti i dospělé. Hosté mohou využívat lehátka a slunečníky (dle dostupnosti)

Sport a rekreace

Milovníci aktivního odpočinku zde najdou stolní tenis a stolní fotbal ve splečenské místnosti. Děti se mohou těšit na bohatý animační program, dvě venkovní dětská hřiště, mini farmu se zvířátky nebo na projížďky na koních (za příplatek). V městečku Sankt Peter (1500 m od  kempu) najdete hřiště na plážový volojbal, tenisové kurty, venkovní koupaliště, fotbalové hřiště a sportovní halu. 20 km od kempu se nachází golfové hřiště

Wellness

V kempu se dále nachází wellness centrum s bio, finskou a infračervenou saunou. Za vstup do sauny se účtuje poplatek. 

Gastronomie

Regionální i mezinárodní jídla můžete ochutnávat nebo si objednat v místní restauraci. Teplá jídla si můžete objednávat do 20:00. Později můžete vybírat z nabídky polévek nebo italské pizzy. Na skleničku výborného alkoholického i nealkoholického nápoje nebo na osvěžující zmrzlinu láká místní bar.

Obchody

V rezortu se nachází malý obchod s potravinami, který je otevřen hodinu denně. Dva větší supermarkety jsou vzdálené 2 km od rezortu ve městě Sankt Peter.

Zvířata

Vaši domácí miláčci jsou zde vítáni. Pobyt se zvířetem je zpoplatněn. Součástí kempu je i psí agility cvičiště. 

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat před mobilním domkem.

Okolí

Za návštěvu určitě stojí vodopád Günster (10 km), muzeum piva, nostalgický parní vlak z roku 1894 v Murau (20 km), muzeum dřeva v St Ruprecht (30 km), horolezecký park v Oberwölz (15 km), idylickou náhorní plošinu Nockyflitzer v Turracher Höhe (60 km) nebo Red Bull Ring ve Spielbergu (60 km).

Destinace

Sankt Peter am Kammersberg je malebná rakouská vesnička ležící v rakouské spolkové zemi Štýrsko asi 17 km severně od města Murau. Vesnice se nachází ve výšce 800 m n.m. v údolí Katschtal. Okolí je charakteristické malebnou přírodou, hustými lesy, říčky, jezery, zámky a přírodními koupališti. Je ideální destinaci pro milovníky cyklistiky, jízdy na koni a horské turistiky. 
 

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování v mobilních domcích, využití energií (voda, elektřina, plyn), elektrický gril, vstup do venkovního bazénu, animační a sportovní program v hlavní sezoně, parkování poblíž mobilního domku

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu, vrátnou kauci ve výši 100 € za domek, závěrečný úklid ve výši 40-50 € (klient si může provést úklid sám), pronájem ručníků a ložního prádla, klimatizaci 5 € za den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Lokalita dle pořadatele: Štýrsko, Sankt Peter am Kammersberg

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 609
dnes 11–18 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací

Nezávazná objednávka

Camping Bella Austria: Pobyt 3 nocí
    Rakousko, Štýrsko, Turracher Höhe / Murau / Lachtal, Frauenalpe, Sankt Peter am Kammersberg

Cena od
1 942 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 609

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
9 710 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč