Rezidence Stella Marina

  Itálie, Marche, Cupra Marittima

Rezidence Stella Marina

    Itálie, Marche, Cupra Marittima
Popis

Velmi příjemná rezidence s výbornou polohou jen pár kroků od pláže. Možnost využívání bazénu v rezidenci Delfino.

Přehled

využití bazénu u nedaleké rezidence klimatizace balkon s výhledem na moře AP4, AP6, AP8

Stručná poloha

přímo u písečné pláže v centru letoviska nedaleko nákupních možností

Poloha

Rezidence Stella Marina se nachází na pobřežní promenádě letoviska Cupra Marittima přímo proti pláži, od které jej dělí pouze menší zastíněná zahrada.

Ubytování

Rezidence disponuje 14 apartmány s balkonem a výhledem na moře, k dispozici jsou dvoupokojové, třípokojové a čtyřpokojové apartmány, které jsou vybaveny klimatizací, SAT-TV, elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, pračkou, žehlícím prknem a žehličkou. Bazém je k dispozici v rezidenci Delfini cca 400 m od rezidence Stella Marina. Apartmány pro 4 osoby (AP4) - 35 m2, plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, příslušenství, balkon. Apartmány pro 6 osob (AP6) - 55 m2, plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon. Apartmány pro 8 osob (AP8) - 70 m2, plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s dvěma rozkládacími křesly, 1 ložnice s manželským lůžkem, 2 pokoje se 2 lůžky, příslušenství, balkon.

Apartmán pro 4 osoby

Plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, příslušenství, balkon.Je vybaven klimatizací, SAT-TV, elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, pračkou, žehlícím prknem a žehličkou.

Apartmán pro 6 osob

Plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon. Je vybaven klimatizací, SAT-TV, elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, pračkou, žehlícím prknem a žehličkou.

Apartmán pro 8 osob

Plně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s dvěma rozkládacími křesly, 1 ložnice s manželským lůžkem, 2 pokoje se 2 lůžky, příslušenství, balkon. Je vybaven klimatizací, SAT-TV, elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, pračkou, žehlícím prknem a žehličkou.

Stravování

Vastní.

Základní cena zahrnuje

7 nebo 14 nocí, klimatizace, spotřeby energií.

Základní cena nezahrnuje

Vlastní doprava

Komplexní pojištění, plážový servis, závěrečný úklid, povlečení, pobytové taxy.

Vratná kauce150 EUR/apartmán.

Pobytová taxa cca 1 EUR/osoba a den, děti do 12 let neplatí.

Závěrečný úklid (pokud neprovádí klient sám) 40-60 EUR/dle typu apartmánu, povlečení 6 EUR/osobu, ručníky 6 EUR/osoba, plážový servis na týden (slunečník a 2 lehátka) červen a září 40 EUR, červenec 80 EUR, srpen 100 EUR. Parkovací místo (ceny za týden): červen, září 30 EUR, červenec 75 EUR, srpen 100 EUR.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Lokalita dle pořadatele: Palmová riviéra, Cupra Marittima

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 826
dnes 8–20 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací