Rezidence Laguna Grande

  Itálie, Benátsko, Bibione

Rezidence Laguna Grande

    Itálie, Benátsko, Bibione
Popis

Komplex má výbornou polohu přímo u pláže. Preferují ho hodně rodiny s dětmi právě kvůli poloze. Nedávno prošla rezidence rekonstrukcí.

Přehled

ST3, AP5, AP6, AP7 plážový servis klimatizace psi malých velikostí akceptováni

Stručná poloha

Bibione Spiaggia přímo u široké písečné pláže 150 m od centra nedaleko obchodů a restaurací

Poloha

5patrový komplex naleznete hned u pláže v letovisku Bibione v části Spaggia. Centrum letoviska je pouhých 150 m od komplexu. V ceně je zahrnuto venkovní parkoviště, které závisí na dostupnosti.

Ubytování

Komplex je vybaven výtahem a parkovacím stáním. Apartmány jsou vybaveny TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací. Studio pro 3 osoby (ST3) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby a pro 1 osobu, příslušenství, balkon. Apartmán pro 5 osob (AP5) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, příslušenství, balkon. Apartmán pro 6 osob (AP1/6) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a palandou, příslušenství, balkon (za poplatek). Apartmán pro 6 osob (AP2/6) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon. Apartmán pro 7 osob (AP7) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, ložnice s manželským lůžkem a palandou, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon.

Studio pro 3 osoby

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby a pro 1 osobu, příslušenství, balkon. Je vybaveno TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Apartmán pro 5 osob

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, příslušenství, balkon. Je vybaven TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Apartmán pro 6 osob s 1 ložnicí

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a palandou, příslušenství, balkon (za poplatek). Je vybaven TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Apartmán pro 6 osob se 2 ložnicemi

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon. Je vybaven TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Apartmán pro 7 osob

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, ložnice s manželským lůžkem a palandou, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon. Je vybaven TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Stravování

Vlastní.

Poznámka

Malá domácí zvířata za poplatek 40 EUR/týden. Ložní prádlo 11 EUR/osoba, ručníky 10 EUR/osoba.

Doplňující informace

V ceně pobytu je plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka/apartmán) od 4. řady dále. Při odjezdu musí být apartmán zanechán v pořádku, čistý a uklizený (bez odpadků, lahví a krabic, čisté skříně a police, umyté nádobí, prázdná a rozmražená lednička s otevřenými dveřmi), v opačném případě bude účtován poplatek za úklid 40-80 EUR. Ubytování vždy na zpětné potvrzení.

Základní cena zahrnuje

Autobusová doprava

7 nebo 14 nocí, spotřeby energií, doprava autobusem, závěrečný úklid (kromě kuchyňského koutu), plážový servis od 4. řady dále, asistenční delegátský servis.

Vlastní doprava

7 nebo 14 nocí, spotřeby energií, závěrečný úklid (kromě kuchyňského koutu), plážový servis od 4. řady dále, asistenční delegátský servis.

Základní cena nezahrnuje

Autobusová doprava

Cestovní pojištění, pobytová taxa, ložní prádlo.

Vratná kauce100 EUR/apartmán.

Pobytová taxa cca 0,80 EUR/noc. Děti do 4 let poplatek neplatí.

Vlastní doprava

Cestovní pojištění, pobytová taxa, ložní prádlo.

Vratná kauce100 EUR/apartmán.

Pobytová taxa cca 0,80 EUR/noc. Děti do 4 let poplatek neplatí.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Lokalita dle pořadatele: Bibione, Bibione

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 846
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací