Sole Family Camping Village, Club del Sole: Pobyt 5 nocí

  Itálie, Benátsko, Emiglia Romagna

Sole Family Camping Village, Club del Sole: Pobyt 5 nocí

    Itálie, Benátsko, Emiglia Romagna
Sole Family Camping Village

Sole Family Camping Village *** leží 250 m od moře uprostřed piniového háje 10 km od města Ravenna v severní Itálii.  Nabízí ubytování v mobilních domcích a dřevěných chatkách, venkovní bazén, zázemí pro rodiny s dětmi, sportovní a animační program, supermarket, restauraci a bar. Z rezortu lze podniknout výlety do okolních historických města Ravenna, Bologna nebo Ferrara.

Mapka areálu

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v klimatizovaných mobilních domech a chatkách pro 4 až 5 osob.

Chalet Comfort (29,5 m2 + 7 m2) je vhodný pro max. 4 dospělé osoby a dvě menší děti. Skládá se z jedné ložnice s manželskou postelí 190 x 140 cm, jedné ložnice se dvěma oddělenými lůžky 180 x 65 cm (z toho jedno lze přestavit na palandu), koupelny, obývacího pokoje s rozkládacím gaučem a vybaveným kuchyňským koutem  a terasy se zahradním nábytkem.  

Chalet Comfort Dog (23,5 m2 + 11 m2) je vhodný pro max. 4  osoby. Skládá se z jedné ložnice s manželskou postelí 190 x 140 cm, jedné ložnice s jedním lůžkem, který lze přestavit na palandu, koupelny, obývacího pokoje  a vybaveným kuchyňským koutem  a oplocené terasy se zahradním nábytkem.  

Mobilní dům Lodge Superior a Lodge Superior Dog (29,5 m2 + 15 m2) leží v klidné části a jsou vhodné pro max .5 osob. Skládají se z jedné ložnice s manželskou postelí 200 x 160 cm, druhé ložnice se dvěma samostatnými postelemi 190 x 70 cm a jedné vyvýšené postele, jedné koupelny, obývacího pokoje s vybaveným kuchyňským koutem  a terasy se zahradním nábytkem a slunečníkem.  

Součástí výbavy je klimatizace, přikrývky, ložní prádlo, polštáře a úklidový set (mop, smeták, vědro). Ručníky je možné si pronajmout za poplatek. V kuchyni najdete lednici s mrazákem, moka konvici, nádobí a základní kuchyňské vybavení pro 6 osob. Okna v ložnicích jsou vybavené sítěmi proti hmyzu. Internetové připojení WIFI je zdarma ve společných prostorech. 

Součástí výbavy domku nejsou ubrusy, utěrky, houbičky na nádobí, papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír, čistící prostředky, toaletní potřeby a ručníky.

Pláž

Cca 250 metrů od rezortu se rozkládá široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Za poplatek je možné si pronajmout lehátka a slunečník. Vstup na pláž je bezbariérový. Na pláži nechybí restaurace, bar, hřiště na plážový volejbal, hřiště na plážový tenis a basketbal a dětské prolízačky.

Bazény

V rezortu se můžete zchladit ve venkovních bazénech. Bazén pro dospělé má rozměry 14 x 7 m a je hluboký 1,4 m a dětský bazén má rozměry 3 x 3 m  a hloubku 0,5m. V okolí bazénů jsou relaxační plochy s lehátky a slunečníky. V bazénu je vyžadována plavecká čepice. 

Sport a rekreace

Od konce května do začátku září je hostům k dispozici animační program pro děti i dospělé. Milovníci aktivního odpočinku zde najdou fitness centrum, stolní tenis, plážový tenis, plážový volejbal, basketbalové hřiště, půjčovnu kol včetně elektrokol a bowling.

Gastronomie

Součástí rezortu je restaurace a snack bar.  Zájemci si mohou objednat polopenzi. Jídlo je možné si taky objednat v restauraci a odnést si ho do mobilního domku. Tato služba je k dispozici denně od 12:30 do 14:00 a od 18:30 do 21:00.

Obchody

Hostům je dále k dispozici supermarket a tržiště.

Vybavení

V rezortu také najdete recepci, společenskou místnost, gril, samoobslužnou prádelnu, dětské hřiště a WIFI  (ve společných prostorech).

Zvířata

Pobyt se zvířetem je možný v mobilních domech Lodge Superior Dog a Chalet Comfort Dog. 

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat poblíž mobilních domků nebo chatek.

Destinace

Emilia-Romagna leží v severní Itálii u Jaderského moře. Nachází se zde oblíbená letoviska včetně Cesenatico na severu až po nejslavnější Rimini a Riccione na jihu. Hlavním městem regionu je Bologna s nejstarší univerzitou na světě. V roce 187 př. n. l. zde byla vystavěna starověká římská cesta Via Aemilia. V regionu uvidíte bezpočet historických památek, věží,  typických cihlových domů a střech z červených tašek. Za návštěvu určitě stojí historická města Ferra, Ravenna, Forli nebo Piacenza. Podél Jaderského moře se rozkládají písčité pláže lemované moderními rezorty a turistickými atrakcemi.

Základní cena zahrnuje

  • 5x ubytování v mobilních domcích (chatkách), klimatizace (10 hodin za den), využití energií (voda, elektřina, plyn), využití sportovních hřišť, vstup do venkovních bazénů, vstup na pláž, animační program v hlavní sezoně, parkování u mobilního domku pro jedno vozidlo (motorku), WIFI ve společných prostorách

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu, vrátnou kauci ve výši 100 € za domek, závěrečný úklid ve výši 50 € (pokud si klient neuklidí domek sám), pronájem ručníků a ložního prádla, plážový servis
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Lokalita dle pořadatele: Benátsko, Emiglia Romagna

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 035
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací