Lantana Resort - Residence

  Itálie, Sardinie, Pula

Lantana Resort - Residence

    Itálie, Sardinie, Pula
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Apartmány s možností využití hotelových služeb jsou oázou klidu v přírodě a přitom v blízkosti městečka, ideální pro poznávání krásných pláží jižní Sardinie.

Poloha

Resort se nachází v jižní části Sardinie, v příjemné zeleni ohraničené řekou Riu Pula, v blízkosti moře a nejkrásnějších pláží úchvatného zálivu Golfo degli Angeli, přibližně 1 km od centra živého městečka Pula s obchůdky, bary a restauracemi, v pečlivě udržované zahradě, jež je součástí Asociace parků a zahrad Itálie. V blízkosti leží 27jamkové golfové hřiště Is Molas (cca 6 km) a historické vykopávky Nora (cca 2 km), k obojímu resort zajišťuje pravidelnou kyvadlovou doprava zdarma. Vzdálenost od letiště v Cagliari 40 km (cca 45 min).

Vybavení

Malebný resort je tvořen menšími patrovými budovami, rozdělen na hotelovou část s pokoji a rezidenční s apartmány, vždy s balkonem nebo terasou či předzahrádkou. Všechny prostory jsou laděny do typického sardinského stylu a obklopuje je udržovaná zahrada o rozloze 2000m2. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, bar, bazén s částí pro děti s terasou vybavenou lehátky a slunečníky, altán a posezení v zahradě, dětské hřiště, fitness, stolní tenis a 9jamkový putting green, příležitostný animační program pro děti (v hl. sezóně, červenec-srpen). Dále je k dispozici konferenční sál s 50 místy. K dispozici je nehlídané kryté parkoviště a dobíjencí stanice na elektromobily a elektrokola. Za poplatek: prádelna a sušárna (na žetony), zapůjčení žehličky. Internet point v recepci za poplatek, Wi-Fi připojení zdarma. Psi malé a střední rasy jsou akceptováni na vyžádání, za poplatek (zákaz vstupu do společných prostor a k bazénu).

Ubytování

Rezidenční část disponuje 31 apartmány typu BILO a TRILO, situovanými v přízemí nebo v 1. patře. Všechny mají předzahrádku, v patře balkon či terasu s posezením. Jsou vybaveny individuální klimatizací, ložním a koupelnovým prádlem, sporákem s 2-4 plotýnkami, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, TV, trezorem, Wi-Fi připojením, fénem, sušákem na prádlo a telefonem. Osušky k bazénu jsou k dispozici zdarma na pokoji, výměna za poplatek. BILO 4 (40 m2 + 15 m2 předzahrádka/terasa): v přízemí nebo 1. patře; ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývací pokoj s kuchyň. koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna se sprchou či vanou. Max. obsazenost 4 osoby + na vyžádání extra 1 rozkládací lůžko pro dítě do 12 let (křeslo) nebo 1 dětská postýlka. TRILO 6 (50 m2 + 15 m2 terasa/balkon): apartmány v 1. patře disponují 2 ložnicemi (1x manželská postel, 2. pokoj s oddělenými lůžky), obývacím pokojem s kuchyň. koutem a rozkládací pohovkou pro 2 os., koupelnou se sprchou. Max. obsazenost 6 osob + na vyžádání extra 1 rozkládací lůžko pro dítě do 12 let (křeslo) nebo 1 dětská postýlka. TRILO 6 (60 m2 + 23 m2 předzahrádka/terasa): v přízemí nebo 1. patře; 2 ložnice (s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky), obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna s vanou a druhá koupelna se sprchou. Max. obsazenost 6 osob + na vyžádání extra 1 rozkládací lůžko pro dítě do 12 let (křeslo) nebo až 2 dětské postýlky. Rezidence nabízí rovněž 1 apartmán typu BILO a 1 apartmán typu TRILO 6 (60 m2) pro handikepované a dále nekuřácké apartmány. Check-in: 16:00; check-out: 10:00 h.

Podmínky pro hendikepované

Rezidence nabízí rovněž 1 apartmán typu BILO pro handikepované. Vnitřní i venkovní prostory resortu jsou kompletně bezbariérové, vč. přístupu na pláž. Kyvadlová doprava na pláž není uzpůsobena pro převoz hendikepovaných.

Stravování

Vlastní. Za příplatek možnost dokoupení snídaní formou bufetu. V hotelové restauraci možnost večeří a la carte, které jsou servírované, nebo lehkého oběda ve snack baru (v období 1.6.-30.9.), který nabízí těstoviny, pizzu, saláty, sendviče, panini, sýry, ovoce, dezerty (platí se extra). Večeře jsou servírované v restauraci nebo na terase (dle počasí, na okraji sezóny může být pouze uvnitř). V dubnu a říjnu může být provoz restaurace omezen z rozhodnutí managementu. Hotelová restaurace nabízí také možnost balíčků (take away) a speciální menu pro bezlepkovou dietu, vegetariány nebo vegany.

Pro děti

V bazénu je část vyhrazená dětem. V areálu je dětské hřiště. Hotel nabízí v červenci a srpnu příležitostný animační program u bazénu pro děti ve věku 3-11 let, včetně lekcí pilates, vodní gymnastiky a vodních her. Dětská postýlka je zdarma, na vyžádání. Na vyžádání a za poplatek: hlídání dětí, jídelní židlička, vanička.

Sport a animace

K dispozici je bazén s částí pro děti a putting green v areálu hotelu. V průběhu července a srpna zdarma kolektivní lekce pilates, jógy nebo vodní gymnastiky a denní program pro děti v bazénu. Resort je určen spíše pro relaxaci a animační programy nenabízí. Za poplatek: půjčovna kol, tenis, plážový tenis, volejbal, na pláži vodní sporty: šlapadla, windsurfing, kánoe, gumové čluny, vodní kolo ad.), kurzy potápění, projížďky na koních. Golfové hřiště Is Molas (27 jamek) vzdálené cca 6 km, na které je klientům zdarma k dispozici kyvadlová doprava v předem stanovených časech.

Wellness & beauty

Za poplatek možnost masáží v zahradě a zkrášlovacích procedur (info na recepci).

Další služby

Hotel akceptuje běžné typy platebních karet - American Express, Visa, CartaSi, MasterCard, JCB Cards.

Pláž

Písečná pláž Nora s plážovým servisem za poplatek je vzdálena cca 1500 m. Hosté resortu mají v hl. sezóně na tuto pláž k dispozici zdarma kyvadlovou dopravu v předem stanovených časech. Na pláži je k dispozici bar a toalety.

Poplatky na místě

POVINNÉ: Pobytová taxa € 2/osoba/den, pro osoby starší 11 let (změna vyhrazena). Neuklizený kuchyňský kout při odjezdu €25. FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Výměna ložního a koupelnového prádla €18/ os./ výměna. Úklid apartmánu během pobytu €50/ BILO, €55/ TRILO 50m2, €60/ TRILO 60m2. Úklid kuchyňského koutu během pobytu €35. Psi malé a střední velikosti: €37/ den (zákaz vstupu do společných prostor a k bazénu) - částka se hradí celá při odjezdu.

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: Při objednání do 29.2.2024: 25 % z ceny ubytování pro pobyty v období 29.3.-30.4. a 16.10.-31.10.2024 15% z ceny ubytování pro pobyty v období 25.8.-15.10.2024 v apartmánech BILO 4 10 % z ceny ubytování pro pobyty v období 1.5.-5.7. a 3.8.-24.8.2024 v apartmánech BILO 4 5 % z ceny ubytování pro pobyty v období 16.7.-28.7.2024 v apartmánech BILO 4 15% z ceny ubytování pro pobyty v období 3.8.-24.8. a 22.9.-15.10.2024 v apartmánech TRILO 6 (50 m2) Nabídka 7=6 v apartmánech BILO 4 (tyto slevy nelze kombinovat s nabídkou First Minute): pro pobyty 11.5.-30.6. a 3.8.-24.8.2024

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku vč. tax, ubytování bez stravy, spotřebu elektřiny a vody, ložní a koupelnové prádlo (s výměnou 1x za pobyt pro pobyty na min. 5 nocí), 1x úklid apartmánu během pobytu (pro pobyty na min. 8 nocí, s výjimkou kuchyň. koutu), závěrečný úklid (kromě kuchyň. koutu), služby delegáta (od 30.5. do 6.10. 2024).
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, spotřebu elektřiny a vody, ložní a koupelnové prádlo (s výměnou 1x za pobyt pro pobyty na min. 5 nocí), 1x úklid apartmánu během pobytu (pro pobyty na min. 8 nocí, s výjimkou kuchyň. koutu), závěrečný úklid (kromě kuchyň. koutu), služby delegáta (od 30.5. do 6.10. 2024).

Základní cena nezahrnuje

  • Pojištění
  • Transfer z/na letiště - hromadný transfer, nebo nabídka pronájmu vozu na vyžádání v CK dle aktuální kapacity.

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Pula

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lantana Resort Hotel & Apartments ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1100 m
Všechny zájezdy do  Lantana Resort Hotel & Apartments

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 616 026
dnes 11–18 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Lantana Resort - Residence
    Itálie, Sardinie, Pula

Cena od
4 392 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 616 026

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
26 350 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč