Vigna Sul Mar Camping Village, Club del Sol: Pobyt 9 nocí

  Itálie, Benátsko, Lido di Pomposa

Vigna Sul Mar Camping Village, Club del Sol: Pobyt 9 nocí

    Itálie, Benátsko, Lido di Pomposa
Vigna Sul Mar Camping Village

Vigna sul Mar Camping Village **** je malebný rezort s bazény ležící mezi letovisky Lido delle Nazioni a Lido di Pomposa, 30 km od Ravenny. Nabízí ubytování v mobilních domcích, soukromou pláž s plážovým barem, dva venkovní bazény, dětská bazén, restauraci, bar, hřiště na míčové hry, animační program pro děti a dospělé a supermarket. 

Mapka areálu.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v klimatizovaných mobilních domcích typu Superior Lodge se dvěma koupelnami (34 m2 + 23 m2 terasa), MH Lodge Superior Dog (25 m2 + 18 m2 terasa) a MH Lodge Comfort Dog (25 m2 + 8 m2 terasa). Klimatizace je zahrnutá v ceně ubytování.

Mobilní domy jsou určené pro max. 4 dospělé osoby a jedno dítě. Součástí domku je jedna ložnice pro 2 osoby s manželskou postelí (180 x 160 cm), jedna ložnice se dvěma oddělenými postelemi (180 x 70 cm) a menším vyvýšeným lůžkem pro dítě, jedna nebo dvě koupelny se sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasa se zahradním nábytkem před domkem. 

Ve všech mobilních domcích k výbavě patří satelitní televize, přikrývky, polštáře a úklidový set (vědro, mop a smeták). Ložní prádlo a ručníky je možné si pronajmout za poplatek. V kuchyni najdete lednici, sporák se čtyřmi hořáky, nádobí a základní kuchyňské vybavení pro 4 osoby.

Součástí výbavy domku nejsou ubrusy, utěrky, houbičky na nádobí, papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír, čistící prostředky, toaletní potřeby, ručníky a ložní prádlo.

Pláž

Hned kempu se rozkládá široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Za poplatek je možné si pronajmout lehátka a slunečník. Na pláži se můžete občerstvit v baru.

Sport a rekreace

V rezortu se nachází dětský bazén, dva bazény pro dospělé osoby a slunící plochy s lehátky (za poplatek) a slunečníky.  Při příjezdu obdržíte náramek, který Vám umožní volný vstup k bazénům

Od konce května do začátku září se v rezortu pořádá animační program pro děti i dospělé, včetně mini clubu, večerních koncertů a tanečních představení. Milovníci aktivního odpočinku zde najdou stolní tenis, hřiště na míčové hry, fotbalové hřiště, plážový volejbal a půjčovnu kol. Tenisové kurty se nachází 500 metrů od rezortu.

Gastronomie

Součástí rezortu je restaurace, bar a zmrzlinové stánky.  

Obchody

Hostům je dále k dispozici supermarket (otevřený denně od 7:30 do 13:00 a od 16:00 do 20:00), obchod se zeleninou, novinový stánek a tržiště.

Vybavení

V rezortu také najdete recepci, bankomat, trezor, samoobslužnou prádelnu na mince, hernu a WIFI.

Zvířata

Pobyt se zvířetem je možný v mobilních domcích typu MH Comfort Gold Pet a MH Standard Gold Pet. V rezortu jsou povolené rasy do 20 kg. Poblíž se nachází psí pláž Bau Beach.

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat před svým mobilním domkem nebo v jeho okolí.

Destinace

Lido di Pomposa  je menší přímořské letovisko ležíci v provincii Ferrara 35 km severně od Ravenny a 110 km jižně od Benátek. Je vyhledáváným místem díky krásným písčitým plážím, kvalitním službám a bohatým možnostem zábavy a sportovního vyžití. Letovisko doporučujeme rodinám s dětmi. Za návštěvu určitě stojí chráněný park Delta del Po s plochou více než 52 tisíc hektarů, který je ideální místem pro pěší procházky nebo cyklistické výlety.

Základní cena zahrnuje

  • 9x ubytování v mobilních domcích, klimatizace, využití energií (voda, elektřina, plyn), využití multifunkčních sportovních hřišť, vstup do venkovních bazénů, vstup na pláž, animační program v hlavní sezoně, parkování u mobilního domku

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu, vrátnou kauci ve výši 100 € za domek, závěrečný úklid ve výši 50 € (pokud si klient neuklidí domek sám), pronájem ručníků a ložního prádla, plážový servis
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Lokalita dle pořadatele: Benátsko, Lido di Pomposa

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 882
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací