Camping Stork

  Itálie, Abruzzo, Cologna Spiaggia

Camping Stork

    Itálie, Abruzzo, Cologna Spiaggia
Popis letoviska

Letovisko Cologna Spiaggia leží na půli cesty mezi Roseto degli Abruzzi a městem Giulianova. S těmito městy je propojeno pohodlnou cyklostezkou, která vede podél pláže, písčitá pláž je lemovaná také promenádou s palmami a je ideální pro vyznavače vodních sportů a rybaření.
Letovisko je ideálním cílem pro ty, co vyhledávají klidnou dovolenou dále od centra města a přitom mohou být v dosažitelné vzdálenosti od zábavy a nákupů. Historické centrum městečka Roseto degli Abruzzi je od letoviska vzdáleno cca 2 km a stejná vzdálenost jej dělí i od centra města Giulianova s množstvím obchůdků, restaurací a zábavy. V okolí najdete také několik národních parků.

Popis objektu

Dobře situovaný camping STORK**** (Via del Mare) se nachází přímo u pláže v klidném a příjemném přírodním prostředí na rozloze 7 ha. Součástí kempu je bazén (v provozu cca 15.05. - 15.09.) pro dospělé s dětskou částí a hydromasáží, slunečníky a lehátky (za poplatek), recepce, restaurace s pizzerií, plážový bar, supermarket, rychlé občerstvení, obchůdky, dětské hřiště, petanque, stolní tenis, plážový volejbal, animace a miniklub pro děti 4 - 12 let (v provozu červen - srpen). Za poplatek je možné využít prádelnu (na žetony), Wi-Fi, tenisové kurty a půjčovnu kol nebo šlapadel. Mobilhomy jsou moderně vybavené, prostorné a světlé, všechny mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, terasu s barbecue a venkovním posezením, parkovací místo na parkovišti mimo areál kempu.

Pláž

soukromá k objektu

Vzdálenost od

pláže 100 - 250 m, centra s obchody 1,5 km, cyklostezky 100 m

Bazén

bazén v provozu cca 15.05. - 15.09., nutná koupací čepice

Pozice objektu v letovisku

rušné místo, přímo na pláži bez přecházení silnice

Vybavení objektu

recepce, Wi-Fi v objektu, za poplatek, prádelna, na žetony, restaurace, pizzerie, snack bar, obchůdky, tabák, bazar, supermarket, ubytovací kancelář

Venkovní dispozice

zahrada, prostorný pozemek, uprostřed zeleně, oplocený areál, solární terasa, s lehátky

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, 3 €/den

Děti

animace, dětské hřiště, v provozu od konce května do začátku září, miniklub, pro děti 4 - 12 let, od června do srpna

Sport

půjčovna kol, za poplatek, tenis, za poplatek, stolní tenis, plážový volejbal, petanque, půjčovna loděk, šlapadel, za poplatek, skupinové aktivity

Ubytování

mobilhome, Easy 4:

ložnice s manželskou postelí, malá ložnice se dvěma lůžky a menším vyvýšeným lůžkem (je povoleno pouze dítě, max. 150 cm a max. 60 kg), obývací pokoj s gaučem a kuchyňským koutem, 5. a 6. osoba za poplatek.

terasa, klimatizace, lednice, sprcha, zahradní nábytek, parkovací místo, na parkovišti mimo areál kempu, nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období do 29.06. a od 07.09. min. 3 noci, 29.06. - 07.09. min. 7 nocí, příjezd od 17:00 do 20:00, odjezd od 07:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Lednička: ano
Internet: ano

Základní cena zahrnuje

Cena Easy 4 zahrnuje:
  • pronájem mobilhomu (až 4 osoby)
  • spotřeba energií

Základní cena nezahrnuje

Cena Easy 4 nezahrnuje:
  • pobytová taxa není v ceně
  • závěrečný úklid, pokud klienti neuklidí sami, 40 €/pobyt
  • osoba navíc 5. a 6. osoba na vyžádání 120 Kč/den
  • dětská postýlka, na vyžádání, 3 €/den
  • zvířata, na vyžádání, povoleno max. 1 zvíře malého nebo středního vzrůstu, za poplatek 15 €/den a 20 €/pobyt za extra úklid
  • vratná kauce v hotovosti 100 €/pobyt/apt
  • ložní prádlo k dokoupení za poplatek jednolůžko 15 €/týden dvoulůžko 20 €/týden
  • ručníky k dokoupení za poplatek 10 €/os./týden

Informace o zájezdu

Pořadatel: AZZURRO TOUR OPERATOR s.r.o., IČ 60697903.
Lokalita dle pořadatele: Abruzzo, Cologna Spiaggia

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 662 579
dnes 8–20 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací