Apartamentos Teneguia - Průzkum ostrova Tenerife

Španělsko, Kanárské ostrovy, La Palma, Tenerife, El Médano, Los Cristianos, Puerto de la Cruz, Puerto de Santiago, Santa Cruz de La Palma, Santa Cruz de Tenerife

Apartamentos Teneguia - Průzkum ostrova Tenerife

  Španělsko, Kanárské ostrovy, La Palma, Tenerife, El Médano, Los Cristianos, Puerto de la Cruz, Puerto de Santiago, Santa Cruz de La Palma, Santa Cruz de Tenerife
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

V PŘÍPADĚ ZÁJMU O JINÝ TERMÍN, NEŽ JE AKTUÁLNĚ VYPSANÝ, NEBO O VÍCE OSOB, NÁS, PROSÍM, KONTAKTUJTE. PŘIPRAVÍME VÁM TERMÍN DLE POTŘEBY.
Chceš zažít super dovču, kde něco zažiješ i se ohřeješ Vyraz v průběhu celého roku na překrásný Kanárský ostrov Tenerife. Čekájí tě nejkrásnější pláže, sopečné jeskyně i krátery, historická města i třeba hike na nejvyšší horu Španělska. Sami jsme tu byli, a tak ti podáváme tipy z první ruky
Tenerife, největší z Kanárských ostrovů, je tropickým rájem u pobřeží severní Afriky. Tento pulzující ostrov se může pochlubit mimořádnou směsí ohromující přírodní krajiny, zlatých písečných pláží a živých měst. Díky svému celoročnímu teplému klimatu je Tenerife oblíbenou destinací pro milovníky slunce i outdoorové nadšence. Ostrovu dominuje majestátní hora Teide, spící sopka a nejvyšší vrchol Španělska, z jehož vrcholu se nabízí úchvatné výhledy. Návštěvníci mohou prozkoumat národní park Teide, který je na seznamu světového dědictví UNESCO, s jeho měsíční krajinou a jedinečnou flórou a faunou. Pobřeží Tenerife zdobí krásné pláže, od klidných a odlehlých zátok až po pulzující a rušná letoviska. Podél pobřeží najdete půvabná pobřežní města, jako je Puerto de la Cruz a Los Cristianos, nabízející směs tradičního kanárského šarmu. Ostrov se také může pochlubit pulzujícím nočním životem s živými bary, restauracemi a kluby, kde můžete protančit celou noc.
Cesta zahrnuje:
- zpáteční letenku s odletovým místem dle zvoleného termínu na Tenerife (naleznete v sekci Zakoupení cesty), check-in uděláme za vás = před odletem od nás e-mailem obdržíte boarding pass i instrukce potřebné k nástupu do letadla
- ubytování (liší se dle jednotlivých termínů, detaily k ubytování naleznete v sekci Zakoupení cesty)
- itinerář pro inspiraci, co vše lze podniknout - viz níže (pozn. skvěle zde fungují mapy.cz )
- rady, jak cestovat místním autobusem , nebudeme ti ale lhát, ideální je mít auto, ušetříš opravdu spoustu času a navíc, půjčení auta je zde opravdu výhodné! (a ceny pohonných hmot levnější jak v ČR )
- pojištění cesty proti úpadku (stejné jako mají všechny licencované CK)
Cesta nezahrnuje:
- stravu
- průvodce - Travel Buddy
- půjčení auta na celý pobyt - se zařízením půjčení vám ale rádi pomůžeme (pozn. nutná je kreditní karta, pokud jste vlastníkem debetní karty, mohou vám být na místě půjčovnou doporučována další zpoplatněná pojištění - lze odmítnout, celkové a nejlepší možné pojištění budete mít již od nás, virtuální karty nejsou zpravidla akceptovány; pro zapůjčení auta vám na kartě bude zamrazen depozit do výše až několika set EUR, ten bude uvolněn po navrácení auta)
- vstupy, zapůjčení sportovního vybavení, jízdenky
- cestovní (osobní) pojištění

Poloha

Perfektní pro větší skupinu cestujících: Apartmán «Apartamentos Teneguia» se nachází v Puerto de la Cruz. Je situován do 4 km od centra města. Můžete se projít a prozkoumat okolí apartmán.Místa v okolí: Playa del Castillo, Garden Beach a Plaza del Charco.

V apartmánu

Můžete se zastavit v baru. Dejte si šálek kávy v kavárně a kdo ví, možná to bude ta nejlepší ve městě. Bezplatná Wi-Fi v dané oblasti vám pomůže zůstat online. Kosmetické a wellness služby: masérna a sauna.
Hosté, kteří rádi sportují, si budou moci užít posilovnu. Fanoušci plavání si užijí bazén a venkovní bazén. Pokud si chcete rezervovat výlet, obraťte se na přepážku s nabídkou výletů apartmán. Přístupnost: K dispozici je výtah.
Další služby, které apartmán nabízí svým hostům: prádelna, zapůjčení vozidla a bezpečnostní schránka. Zaměstnanci apartmán mluví anglicky, španělsky a německý.

Vybavení pokojů

V pokoji je k dispozici televize. Vybavení pokoje závisí na jeho kategorii.

Program zájezdu

1. den: Přílet na Tenerife
2. den: Průzkum pláží letoviska Los Cristianos
3. den: Pico de Teide
4. den: Los Gigantes
5. den: Hlavní město Santa Cruz de Tenerife
6. den: Roque Cinchado či Paisaje Lunar
7. den: El Médano
8. den: Odlet domů

Základní cena zahrnuje

  • Letenky
  • Hotely

Základní cena nezahrnuje

  • Odbavené zavazadlo

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.
Pořadatel: Worldee (We travel the world s.r.o.), IČ 08351864.
Lokalita dle pořadatele: Tenerife, El Médano, Los Cristianos, Puerto de la Cruz, Puerto de Santiago, Santa Cruz de La Palma, Santa Cruz de Tenerife

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 691 278
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací

Nezávazná objednávka

Apartamentos Teneguia - Průzkum ostrova Tenerife
  Španělsko, Kanárské ostrovy, La Palma, Tenerife, El Médano, Los Cristianos, Puerto de la Cruz, Puerto de Santiago, Santa Cruz de La Palma, Santa Cruz de Tenerife

Cena
16 130 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 691 278

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
16 130 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč