Villaggio Marco Polo

  Itálie, Kalábrie, Capo Vaticano

Villaggio Marco Polo

    Itálie, Kalábrie, Capo Vaticano
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Villaggio patří k jednomu z nejžádanějších v naší nabídce hlavně kvůli své poloze poblíž vyhlášeného mysu Capo Vatikano a také kvůli tomu, že ve villaggiu lze ubytovat klienty jak v apartmánech, tak v hotelových pokojích.

Přehled

ROOM1/2+2, ST4, AP1/5, AP2/6 terasovitý areál, bazén plážový servis Wi-Fi v hotelu za poplatek

Stručná poloha

50 - 350 m od písečné pláže nedaleko mysu Capo Vaticano 2 km do Tropey klidnější letovisko

Poloha

Villaggio se nachází poblíž nádherné pláže Riaci, na jednom z nejkrásnějších míst Capo Vaticano, cca 2 km od úchvatného městečka Tropea. Villaggio je rozděleno na 3 části rezidenční, hotelová a campingová. Je vystavěno na třech úrovních do svahu s panoramatickým výhledem. Na první úrovni se nachází recepce a depandance s několika panoramatickými apartmány. Na druhé úrovni, která je spojena s pláží soukromou cestou a dvěma výtahy (za poplatek 0,20 EUR), najdete apartmány a hotelové pokoje, které jsou zasazené do zeleně citrusovníků a pomerančovníků. Uprostřed je bazén, amfiteáter, fotbalové hřiště a tenisový kurt. Třetí úroveň je situována přímo u pláže a tvoří ji campingová část, bar a restaurace s výhledem na moře.

Ubytování

Ve villaggiu je k dispozici recepce, bar, restaurace, bazén, Wi-Fi za poplatek v celém objektu, obchod, amfiteáter s animačními programy, tenisový kurt, fotbalové hřiště. APARTMÁNOVÁ ČÁST Studio pro 4 osoby (ST4) - obývací pokoj se 4 lůžky a kuchyňským koutem, příslušenství, malá veranda. Apartmán pro 5 osoby (AP1/5) - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a lůžkem pro 1 osobu, příslušenství, veranda nebo balkon. Apartmán pro 6 osob (AP2/6) - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osobu, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, veranda. HOTELOVÁ ČÁST Pokoj Economy pro 2 osoby s možností 2 přistýlek - příslušenství, TV, fén, telefon, minibar, Wifi za poplatek, klimatizace, trezor za poplatek. 3. a 4. lůžko je palanda, plážový servis v ceně. Pokoj Classic (po rekonstrukci) pro 2 osoby s možností 2 přistýlek - příslušenství, TV, fén, telefon, minibar, Wifi za poplatek, klimatizace, trezor za poplatek, 3. a 4. lůžko je palanda, plážový servis v ceně Ne všechny pokoje mají balkon. Pokoj Classic - na vyžádání v CK.

Studio pro 4 osoby (MONO 4)

obývací pokoj se 4 lůžky a kuchyňským koutem, příslušenství, malá veranda.

Apartmán pro 5 osoby s 1 ložnicí (BILO 5)

obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a lůžkem pro 1 osobu, příslušenství, veranda nebo balkon.

Apartmán pro 6 osob se 2 ložnicemi (TRILO 6)

obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osobu, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, veranda.

Dvoulůžkový pokoj economy se 2 přistýlkami

pokoj Economy pro 2 osoby s možností 2 přistýlek a příslušenstvím. Je vybaven TV, fénem, telefonem, minibarem, Wifi za poplatek, klimatizací, trezorem za poplatek. 3. a 4. lůžko je palanda. Hotel také nabízí za příplatek pokoje Classic, které jsou po rekonstrukci a jsou na vyžádání v CK.

Stravování

Apartmán - vlastní stravování. Hotel s polopenzí, snídaně - kontinentální, večeře - servírované, výběr z menu ze 3 druhů prvního a druhého chodu, přílohy.

Doplňující informace

Zvířata menšího vzrůstu povolena za poplatek 120 EUR/týden (kromě společných prostor). Ubytování vždy na zpětné potvrzení. Kapacita ubytování se operativně upravuje. Nicméně s ohledem na to, že ne všichni partneři zasílají stop stavy, je dané ubytování vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Základní cena zahrnuje

Hotel:7 nocí s polopenzí, spotřeba energií, klimatizace, plážový servis (slunečník a 2 křesílka), asistenční služba po telefonu, Apartmány: 7 nocí, spotřeba energií, plážový servis (slunečník a 2 křesílka) do 9.7. a od 1.9.2023, asistenční služba po telefonu.

Základní cena nezahrnuje

Vlastní doprava

Komplexní pojištění 30 Kč/osoba a den, závěrečný úklid u apartmánů, povlečení u apartmánů, pobytovou taxu.

Vratn? kauce150 EUR/apartmán.

Závěrečný úklid 35 EUR/studio ST4, 50 EUR/apartmán AP1/5, 60 EUR/apartmán AP2/6, pobytová taxa od 12 let cca 1 EUR/osoba a den.

Povlečení 15 EUR/osoba, ručníky 15 EUR/osoba, plážový servis (slunečník a 2 křesílka) 100 EUR/týden (9.7.-31.7.2023), 150 EUR/týden (1.8.-31.8.2023),

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Lokalita dle pořadatele: Kalábrie, Ricadi

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 698 424
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Villaggio Marco Polo
    Itálie, Kalábrie, Capo Vaticano

Cena
2 590 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 698 424

Pobyt

za osobu (při obs. 6 os.)
0
2 590 Kč
za osobu (při obs. 5 os.)
0
3 190 Kč
za osobu (při obs. 4 os.)
0
3 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč